INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

James Rodriguez trădează Real Madrid » Vrea să semneze cu rivala Atletico

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2019 17:33

Columbianul James Rodriguez (28 de ani) a refuzat Napoli deoarece vrea să joace la Atletico Madrid. 

Și totuși, nu e Napoli, deși toate semnele indicau drumul spre San Paolo pentru James Rodríguez. Antrenorul Carlo Ancelotti a spus mereu cât de mult îl dorește la echipă, proprietarul clubului, Aurelio De Laurentiis, declara că „James este imediat după Messi și Cristiano”, dar nimic nu l-a convins, se pare.

Marca anunță azi pe copertă viitoarea destinație a decarului columbian: „James vrea să joace la Atlético”, susținând că „mutarea este foarte aproape să se materializeze”.

După doi ani la Bayern, împrumutat de Real Madrid, sud-americanul care a împlinit 28 de ani pe 12 iulie nu se mai desparte de Madrid. Chiar dacă asta înseamnă să se mute la clubul rival!

50.000.000 €este cota lui James Rodriguez conform transfermarkt.de

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Zinedine Zidane a plecat urgent din cantonamentul lui Real Madrid!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1162668180570002
Gavril Păcală  •  15 Iulie 2019, 07:31

Se poate numi tradare din partea lui daca clubul nu i-a dat prea multe sanse si l-a trimis imprumut 2 ani de zile? Aia nu mai stiu cum sa-l vanda si voi vorbiti de tradare ca merge la rivala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close