INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Un „cormoran” face o comparație între Ronaldo și Messi, după ce CR7 a semnat cu Al Nassr + Legenda lui United: „Cred că ar fi preferat să rămână în Europa”

Cristiano Ronaldo.
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 31 decembrie 2022 12:32 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2022 12:53

Jamie Carragher (44 de ani), legenda celor de la Liverpool, a făcut o comparație între cei doi fotbaliști care au dominat lumea fotbalului mondial în ultimii 15 ani, Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Lionel Messi (35 de ani), după ce starul naționalei Portugaliei a semnat cu Al-Nassr, formație din Arabia Saudită. 

De asemenea, Gary Neville (47 de ani), fostul coleg al lui Ronaldo la Manchester United în perioada 2003-2009, când lusitanul se transfera la Real Madrid, a spus că portughezul ar fi preferat să rămână în fotbalul european, însă ofertele primite de iberic nu au fost pe placul acestuia. 

„Dacă era doar despre bani, ai fi în Arabia Saudită acum!” » Interviul lui Piers Morgan cu Ronaldo e din nou viral + „Vreau să-mi închei cariera cu demnitate!”
TRANSFER
„Dacă era doar despre bani, ai fi în Arabia Saudită acum!” » Interviul lui Piers Morgan cu Ronaldo e din nou viral + „Vreau să-mi închei cariera cu demnitate!”

Jamie Carragher: „Un final trist de carieră pentru Cristiano Ronaldo”

„Cristiano Ronaldo și-a încheiat cariera într-un mod trist. Interviul acordat lui Piers Morgan i-a năruit cariera, în timp ce Messi reușea să câștige Campionatul Mondial”, a declarat Jamie Carragher la Sky Sports, citat de cotidianul britanic Daily Mail. 

Gary Neville: „Cred că Ronaldo ar fi vrut să rămână în Europa”

„Cred că, totuși, Ronaldo ar fi vrut să rămână în Europa. Este posibil ca ofertele pe care le-a primit să nu fi fost pe placul lui. 

Este puțin trist pentru mine să văd cum Ronaldo nu își încheie cariera la un nivel ridicat. Cristiano ar fi trebuit să se retragă pe Old Trafford, dar se pare că își va încheia cariera în Arabia Saudită”, a spus Gary Neville, pentru sursa citată.

Cristiano Ronaldo va avea un salariu colosal în Arabia Saudită

Atacantul portughez de 37 de ani era liber de contract după ce a rupt legăturile cu Manchester United înaintea Mondialului, unde a ajuns până în „sferturi”, fiind eliminat surprinzător de Maroc. 

Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

Pe lângă contractul cu Al Nassr, Ronaldo ar parafa și o înțelegere care l-ar lega de Arabia Saudită până în 2030, ca ambasador al Mondialului pe care saudiții speră să-l găzduiască alături de Grecia și Egipt.

Cifrele contractului lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr

  • 200 de milioane de euro pe an
  • 16,666,666 euro pe lună
  • 3,846,153 euro pe săptămână
  • 547,945 euro pe zi
  • 22,831 euro pe oră
  • 380 euro pe minut
  • 6,34 euro pe secundă

Citește și:

Karma! Declarațiile lui Cristiano Ronaldo de acum 6 ani fac înconjurul internetului: „Unde joacă Xavi? În Qatar? N-are nicio relevanță!”

Real Madrid, victorie pe terenul lui Real Valladolid, în ultimul meci al anului pentru „galactici”» Karim Benzema a încheiat 2022 cu o „dublă” . Clasamentul în La Liga

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  31 Decembrie 2022, 14:46
Postat de joepanait pe 31 Decembrie 2022, 14:22

Bun matematician e cel care a scris articolul! Totuşi, ar fi putut sa ne spunã şi câți €/milisecundã sau microsecundã sau nanosecundã...câştigã CR7le

Dom’le, il urasc. A vazut nevasta-mea cifrele astuia, si de atunci nu am liniste.

joepanait
joepanait  •  31 Decembrie 2022, 14:22

Bun matematician e cel care a scris articolul! Totuşi, ar fi putut sa ne spunã şi câți €/milisecundã sau microsecundã sau nanosecundã...câştigã CR7le

Vezi toate comentariile (2)
Comentează