INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLONIA

Situația lui Janusz Gol după despărțirea de Dinamo: „Are un proces cu ei”

Janusz Gol (dreapta), la Dinamo // foto: Imago
Janusz Gol (dreapta), la Dinamo // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 11:29 / Actualizat duminica, 22 august 2021 11:39

Janusz Gol (35 de ani) a revenit în Polonia după despărțirea de Dinamo. A semnat cu Gornik Leczna și așteaptă deznodământul procesului cu echipa din Ștefan cel Mare.

„Închizătorul” polonez Janusz Gol a evoluat un an la Dinamo, perioadă în care a adunat 27 de meciuri și 3 pase decisive pentru „câini”. A plecat de la Dinamo în această vară, alături de toți ceilalți străini rămași la club.

Janusz Gol a semnat cu Gornik Leczna și are un proces cu Dinamo

Între timp a semnat cu Gornik Leczna, club din prima ligă poloneză, și are deja 4 meciuri în începutul de sezon. Referitor la relația cu Dinamo, fotbalistul are un proces în desfășurare, potrivit spuselor lui Sergiu Hanca, fostul lui coechipier de la Cracovia, la rândul său ex-dinamovist.

„Am vorbit cu el, mi-a zis că are un proces cu Dinamo și atât. Avem o relație bună de familie, m-am împrietenit cu el, este un superbăiat. S-a întors în Polonia, am vorbit așa, în mare. De Dinamo a zis doar că are un proces și că va aștepta”, a spus Hanca, la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Sergiu Hanca: „Urmăresc Dinamo”

Sergiu Hanca a comentat și situația lui Dinamo, care are doar două victorii în acest început de sezon, acelea obținute în primele trei etape.

„Pe Dinamo o urmăresc mereu când pot. E greu pentru ei, la început celelalte echipe nu i-au luat în serios și probabil de asta au făcut puncte, dar acum nu mai reușesc nici să marcheze, d-apoi să câștige. Au nevoie de jucători cu experiență, am fost și eu de vârsta tinerilor și pot spune că am avut norocul să am lângă mine oameni cu experiență. M-au ajutat enorm”, a spus Hanca. 

Dinamo are trei înfrângeri consecutive, toate fără gol marcat: 0-3 cu Farul, 0-1 cu CS Mioveni și 0-1 cu Chindia.

VIDEO. Cătălin Munteanu, despre situația în care se află Dinamo: „E mai rău decât anul trecut!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dănuț Lupu, critici pentru Deian Sorescu: „Nu-și mai dă interesul. Dinamo nu ia nici 600.000 pe el!”

Vedeta lui Dinamo, luată în colimator de Ilie Dumitrescu: „Nu a reacționat corect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  22 August 2021, 22:39

Vezi ca gol era seful in mijlocul terenului. Fara el si anton, nu ne salvam de la retrogradare

dobrin
dobrin  •  22 August 2021, 20:21

Singurul lucru pe care mi-l aduc aminte de Janusz Gol asta e ca i-a trecut mingea pe sub picior ca la judeteana in meciul cu FCSB.

bjk86
bjk86  •  22 August 2021, 19:06
Postat de grimmpepper pe 22 August 2021, 15:26

vad ca esti ferict ca dati tzepe,o sa fii si mai ferict cand le dati tzeapa si celor 4 spanioli,doar ca asta inseamna direct faliment pentru voi. ma bucur ca esti bucuros ca dati faliment. doar nu crede cineva ca aveti deunde sa dati aia 1,2 milioane de euro catre cei 4 spanioli. deci direct faliment.

Vezi ca tepe au dat cartacero si cei adusi de el, nu Dinamo. Nu crezi ca e teapa cand tu vii pe salariu de 35.000 de euro, joci cateva luni, teparul sef care te-a adus si te-ai inteles cu el sa dai in judecata clubul si sa primesti banii pe intreg contractul, nu te plateste, apoi dupa ce pleci de la Dinamo, dai clubul in judecata si ceri sa-ti plateasca tot contractul desi tu ai jucat doar 2-3 luni? asta ce e?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close