INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Jens Lehmann, declarație scandaloasă cu privire la COVID-19: „Nu suferim mai mult după ce trece pandemia?"

Jens Lehmann a deschis o dezbatere aprinsă şi cu bătaie lungă
Jens Lehmann a deschis o dezbatere aprinsă şi cu bătaie lungă

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2020 07:55

Fostul portar Jens Lehmann (50 de ani) a stârnit polemici, contestând măsurile drastice: „E mai bine să stăm în carantină în lupta cu ceva invizibil, dar pierzându-ne slujbele şi distrugând companii de succes?"

Nu toată lumea aprobă deciziile ţărilor ce impun sau recomandă oamenilor să nu iasă din case decât dacă au necesităţi stringente pentru a limita propagarea pandemiei. Jens Lehmann este unul dintre cei ce privesc altfel criza, declaraţiile sale provocând discuţii aprinse pe reţelele sociale. „Şi dac-aşa vom cauza mai multe probleme bunăstării persoanelor închizând totul? E mai bine să stăm în casă, în carantină, contra a ceva cu care nu ne-am confruntat în ultima perioadă, pierzându-ne serviciile şi distrugând companii de succes? Vor fi mai mulţi oameni care vor suferi pentru enormele probleme financiare care vor urma decât cei afectaţi de virus? Cine poate şti?!", a postat germanul de 50 de ani, ales în două rânduri cel mai bun portar european.

"Mai multe sinucideri decât morţi de virus!"

Răspunsurile nu au întârziat să apară, destui criticându-i atitudinea. „Un sfat foarte gentil, ar fi mai bine dacă taci, pentru că habar n-ai de pandemie! Este vorba despre fapte şi cei de la OMS cunosc mai bine" şi „Mulţi oameni de ştiinţă au răspunsul la întrebările tale" l-au certat. Au fost însă şi voci de susţinere: „E adevărat, lumea a înnebunit! Zilnic se sinucid în Anglia mai mulţi oameni decât cei morţi din cauza coronavirusului!".

În cariera sa de fotbalist, Lehmann a apărat poarta unor echipe precum Schalke 04, Borussia Dortmund, Arsenal și VfB Stuttgart.

61 de meciuria strâns Jens Lehmann pentru echipa națională a Germaniei

REGULI CORONAVIRUS

Citește și alte știri despre coronavirus:

Pandemia de coronavirus provoacă o pagubă uriașă primelor 5 campionate din Europa » Suma totală e amețitoare

Cristiano Ronaldo ar putea pierde 9 milioane de euro din cauza coronavirusului » Președintele Federației din Italia ia în calcul o variantă drastică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  21 Martie 2020, 17:15

Sa ajungem pana acolo mai intai.

radumatei
radumatei  •  20 Martie 2020, 12:09

Lehmann a pus niste intrebari de bun simt, invitand la dezbatere civilizata. Din pacate, bizonii spalati pe creier nu percuteaza la asa ceva, ei sunt pe modul "panica" si nu mai stiu decat d-alea cu "oamenii de stiinta", "OMS" si refrenul preferat al ignorantului agresiv de pretutindeni: "ar fi mai bine daca taci".

maccsero
maccsero  •  20 Martie 2020, 11:11

Mai există oameni raționali și curajoși în mijlocul nebuniei panicarde.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează