INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Cristiano Ronaldo ar putea pierde 9 milioane de euro din cauza coronavirusului » Președintele Federației din Italia ia în calcul o variantă drastică

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 21:06

Salariile fotbaliștilor din Serie A ar putea fi reduse din cauza pandemiei de coroanvirus. 

Cluburile din întreaga lume cer ajutor de la autorități. Pandemia de coronavirus a afectat serios bugetele, iar situația din Italia e cea mai gravă. Gabriele Gravina, președintele Federației de fotbal din Peninsulă, admite că ia în calcul reducerea salariilor.

Salariile fotbaliștilor pot fi tăiate

„În această situație de urgență, tăierea salariilor jucătorilor nu mai e un subiect tabu. Cred că trebuie să ne așezăm toți la masă și să discutăm serios. Criza în care ne aflăm ar trebui să se aplice asupra tuturor. Cerem un gest de mare responsabilitate, de solidaritate cu restul omenirii. Lumea fotbalului experimentează o mare criză economică, iar Federația e decisă să adune toate datele necesare și să le trimită mai departe Executivului care poate regla lucrurile în sport”, a declarat Gravina, conform Corriere dello Sport. 

Ronaldo poate pierde o avere din cauza coronavirusului

O întâlnire care ar putea clarifica situația are loc mâine. Conform Corriere dello Sport se ia în calcul o tăiere a salariilor cuprinsă între 20% și 30%. Dacă dorința cluburilor va fi pusă în aplicare, Cristiano Ronaldo, spre exemplu, ar putea pierde până la 9 milioane de euro.

VIDEO / Informații importante despre pandemia de coronavirus

Vezi cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
silver13
silver13  •  20 Martie 2020, 08:58

Sa vezi jale pe el:)))))d.aia nu mai doarme:)))

109620883845176
Gabriel Topai  •  20 Martie 2020, 04:42

Se poate si fara fotbal, nu trebuie sa ne facem griji de Ronaldo. Daca a avut minte ar trebui sa fie fara griji. Noi gheolbaii ar trebui sa ne facem griji, iar fotbalul este una din grijile noatre cele mai mici in momentul asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează