INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER

GALERIE FOTO Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”

Alice Goodwin, soția lui Jermaine Pennant +36   FOTO
Alice Goodwin, soția lui Jermaine Pennant

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 09:38 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 12:17

Jermaine Pennant, fost jucător la forțe din Premier League, precum Arsenal sau Liverpool, a intrat în faliment personal după ce a acumulat datorii de peste 1 milion de euro!

The Sun scrie că fostul fotbalist englez în vârstă de 39 de ani datorează peste 1 milion la Fisc, bănci, municipalități și companii de servicii publice. Mai mult de atât, având în vedere că nu mai are cu ce să își plătească ratele, Pennant e aproape să își piardă și proprietățile!

A vândut casete sexuale cu celebra sa soție 

Considerat unui dintre cei mai petrecăreți jucători din fotbalul recent, Jermaine și-a risipit adesea averea. În 2018, a fost concediat în Zaragoza pentru că a înregistrat și a vândut videoclipuri sexuale cu celebra sa soție, Alice Goodwin (galerie foto). În clipuri, Pennant apărea cu fața acoperită pentru a împiedica internauții să-l recunoască, dar aceștia l-au recunoscut după tatuajul pe care îl are pe mână. 

Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
+32 FOTO

În octombrie 2022, Jermaine Pennant a fost investigat de poliție după ce un bărbat a descoperit accidental o plantație de producție de marijuana într-un conac pe care îl deținea, cumpărat în 2006 pentru trei milioane de euro. Conacul, care a fost construit în 1930 și avea un iaz, teren de tenis, jacuzzi și piscină interioară, a rămas gol de când Pennant s-a separat de Alice Goodwin în 2020.

Dar acum are o nouă iubită: „Vreau să facem mai mulți copii”

Actrița Jess Impiazzi, în vârstă de 33 de ani, recunoaște că, deși cariera ei de actorie este „principalul ei obiectiv” în acest moment, ea este dornică să aibă un copil mai devreme decât mai târziu cu Jermaine Pennant, alături de care este într-o frumoasă relație. Descriind relația ei cu Jermaine drept „uimitoare”, ea a spus: „Vrea să mă căsătoresc cu el și să am o mulțime de copii. Avem deja numele lor!”.

+4 FOTO

Citește și: 

O legendă a lui United îl critică pe Mikel Arteta, după ce spaniolul a refuzat să introducă pe teren un jucător: „Asta înseamnă că nu are încredere în calitățile lui”

EXCLUSIV Ronaldo Deaconu, ofertă din China » Ce contract i se propune

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
gojgaru
gojgaru  •  10 Ianuarie 2023, 22:11

Hahaha , capodopera asta de articol sta pe gesepeu de vreo saptamana , ce mai , editorialul lunii ianuarie !

dobrin
dobrin  •  10 Ianuarie 2023, 19:11

„vindea casete”... parca il si vad prin piata pe la Obor... „ia caseta neamule” :))))))))))))))))))))))))))))))))

VanBasten
VanBasten  •  10 Ianuarie 2023, 15:18
Postat de brentford pe 10 Ianuarie 2023, 12:46

Avand in vedere continutul foto al acestui "articol sportiv" imagineaza-ti ca esti in metrou,autobuz,troleibuz,etc si deschizi gsp sa citesti si tu de dimineata ziarul "de sport". Ce o zice tanti de langa tine? Bai,chiar asa de dimineata o arzi cu Ivane Knoalle,Prodance si alte ***? De asemenea as sugera ca aceste tipuri de "articole sportive" sa aiba bulina rosie 18+. Maine ce vom avea? OnlyFans?

Ma mir ca nu te-au cenzurat cerberii astia. As decade in fata oamenilor daca as intra pe astfel de articole in public. E ca si cum as viziona pornache.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează