INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SITUAȚIE

A jucat la Arsenal și Liverpool, acum nu are bani nici de chirie! Iubita l-a părăsit după ce a petrecut cu o dominatrix: „Am crezut că m-a înțeles”

Jermaine Pennant // foto: Instagram +8   FOTO
Jermaine Pennant // foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 14:31 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 19:57

Obligat să se mute după despărțirea de vedeta TV Jess Impiazzi, Jermaine Pennant, ex-jucător la Liverpool și Arsenal, nu și-a găsit încă o nouă casă, fiind încurcat de datoriile avute la diverși creditori. Pennant, care a fost aproape de Real Madrid la un moment dat, a rămas singur după ce iubita lui a aflat că a petrecut o noapte alături de o dominatrix.

Scandalurile se țin scai de Jermaine Pennant, fost internațional englez de tineret, jucător cu formații precum Arsenal, Watford, Real Zaragoza, Leeds, Stoke și Liverpool în CV.

Retras din activitate în 2018, la vârsta de 35 de ani, Pennant a intrat în faliment personal după ce a acumulat datorii de un milion de lire sterline. El se confruntă cu o nouă problemă, fiind obligat să se mute până miercuri din casa în care locuia cu fosta lui iubită, vedeta de televiziune Jess Impiazzi.

+4 FOTO

Jermaine Pennant, forțat să se mute după ce iubita a aflat că a înșelat-o cu o dominatrix

Actriță în vârstă de 34 de ani, Impiazzi i-a „dat papucii” fostului jucător din Premier League, după ce a aflat că acesta ar fi înșelat-o în timpul unei vacanțe în Ibiza. Pennant ar fi petrecut o noapte alături de o dominatrix, o „dominatoare”, denumirea purtată de femeile plătite să practice activități sexuale cu un partner supus.

Despărțirea a avut loc în decembrie, înainte de Crăciun. La acea vreme, Pennant se apăra: 

„Am mers la o petrecere a burlacilor alături de oameni pe care abia îi știam. Totul a fost organizat pentru mire, nu am avut de-a face cu nimic. Nu am înșelat-o pe Jess, am crezut că a acceptat versiunea mea având în vedere că am rămas împreună după vacanța în Ibiza. Îmi este greu să ne despărțim înainte de Crăciun, dar va trebui să merg mai departe”.

Nevoit să se mute, Pennant nu a reușit să-și găsească o casă, conform MARCA, publicație care citează tabloidele engleze. Strâmtorat financiar, fostul fotbalist nu a reușit să găsească o chirie pe care să și-o permită și va ajunge, cel mai probabil, să locuiască în casa unui prieten.

Fost jucător cu peste 200 de meciuri în Premier League, Pennant a fost aproape să ajungă la Real Madrid în ianuarie 2009. El a susținut că semnase un pre-contract cu madrilenii, dar mutarea a fost blocată de antrenorul „albilor” de la acea vreme, Juande Ramos.

A vândut casete sexuale cu celebra sa soție

Considerat unui dintre cei mai petrecăreți jucători din fotbalul recent, Jermaine și-a risipit adesea averea. În 2018, a fost concediat de Billericay Town pentru că a înregistrat și a vândut videoclipuri sexuale cu celebra sa soție de la acea vreme, Alice Goodwin.

Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
+32 FOTO

În clipuri, Pennant apărea cu fața acoperită pentru a împiedica internauții să-l recunoască, dar aceștia l-au recunoscut după tatuajul pe care îl are pe mână.

Plantație de marijuana în vila de un milion de lire a lui Jermaine Pennant

În toamna lui 2022, un youtuber a descoperit că o vilă abandonată în care a locuit Jermaine Pennant fusese transformată de o bandă de infractori într-o „plantație” de marijuana.

Pennant cumpărase vila în 2006, în schimbul a 1 milion de lire sterline, și s-a declarat „uimit să afle” că fosta lui locuință fusese transformată într-o bază de operațiuni ilegale.

Mai multe știri de actualitate: 

Starul lui United a băut 12 ore tequila și cocktailuri într-un club din Belfast. „Era atât de beat că a trebuit să-l car la pat. A adormit îmbrăcat!”
PREMIER LEAGUE
Starul lui United a băut 12 ore tequila și cocktailuri într-un club din Belfast. „Era atât de beat că a trebuit să-l car la pat. A adormit îmbrăcat!”
Acuzații grave ale unui campion al Africii: „Ne-ați omorât! Sunteți corupți, păstrați-vă cupa!”
CAN 2024
Acuzații grave ale unui campion al Africii: „Ne-ați omorât! Sunteți corupți, păstrați-vă cupa!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează