INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Jérôme Rothen, fost internațional francez, suspendat după un atac sexist grosolan la adresa presupusei victime a lui Neymar: „Mă așteptam să fie avion de vânătoare interstelar”

Jérôme Rothen
Jérôme Rothen

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2019 11:34

Jérôme Rothen (41 de ani), ex-Monaco și PSG, nu mai e analist la RMC Sport. Nici el, nici jurnalistul Daniel Riolo. „E de liga a doua”, a fost concluzia lor, referindu-se la brazilianca Najila Trindade.

Jérôme Rothen e un nume cunoscut în fotbalul francez. Fost internațional, a jucat finala Ligii Campionilor cu Monaco, în 2004, semnând ulterior cu PSG pentru șase sezoane. La 41 de ani, fostul mijlocaș de bandă era analist la RMC Sport.

Nu mai este. Nici el, nici jurnalistul Daniel Riolo, partenerul său din emisiunea difuzată la Radio Monte Carlo. Amândoi au fost suspendați și, aproape sigur, vor fi concediați.

VIDEO ȘOCANT! Victima lui Neymar a ieșit la televizor: „Am vrut să fac sex cu el, dar m-a violat! Vreau să-l fac să plătească. E un zero barat”

najila mendes de souza
Najila Mendes de Souza, presupusa victimă a lui Neymar

Mărăcineanu cere măsuri împotriva lor

Cei doi au râs în direct vorbind despre Najila Trindade, tânăra braziliană care l-a acuzat de viol pe Neymar. Un atac sexist grosolan. „Ai văzut-o pe tipă?”, l-a întrebat Riolo pe Rothen, adăugând: „Mă așteptam să fie avion de vânătoare interstelar. Am fost foarte dezamăgit”. Rothen i-a răspuns: „E de liga a doua”.

Cei doi și-au cerut scuze când au văzut ce scandal a pornit. Era prea târziu. Chiar ministrul Sportului, Roxana Mărăcineanu, a intervenit în conflict: „Pentru că putem discuta și altfel despre femei și despre sport în societatea noastră. E timpul să schimbăm oamenii”.

„Cunosc jucători din divizia a cincea districtuală mai pertinenți în analize decât Riolo și Rothen” Roxana Mărăcineanu, ministrul francez al Sportului

Al doilea avocat al tinerei a abandonat cazul

Danilo García Andrade, ultimul avocat al Najilei Trindade, a renunțat la caz, după ce ea l-a acuzat că a a plănuit jaful din apartamentul său, susținând că i-a furat tableta pe care era filmulețul de 7 minute. Dovada violului împotriva lui Neymar.

Primul avocat s-a retras din cauza diferențelor majore din declarației tinerei: „Inițial, a spus că a fost sex consimțit, apoi a agresat-o. După aceea, a zis că a fost violată, ceea ce era altceva”.

„Nu pot să dorm, nu pot să mănânc, am pierdut 10 kilograme într-o săptămână”

Najila, 26 de ani, a dat un alt interviu televiziunii braziliene, în care se plânge de situația sa disperată. „Nu e un moment bun pentru a continua să vorbesc și mă expun. Nu mă simt bine deloc. Am atacuri de panică, nu pot să am grijă de fiul meu, nu pot să dorm, nu pot să mănânc, am slăbit zece kilograme într-o săptămână”, a declarat tânăra.

„Sunt hărțuită permanent, eu și familia mea suntem persecutați, mi-au jefuit apartamentul, mi-au furat lucruri importante, mă insultă și inventează prostii despre mine”.

Citește și

Neymar a cerut să plece de la PSG » Ce i-a pus capac starului brazilian 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
f111
f111  •  11 Iunie 2019, 19:37

Aici au gresit e de liga 3! Ba .si cum *** apare inregistrarea asta ,cine i-a inregistrat??? Ca sa vezi ,chiar victima!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103798407052226
 •  11 Iunie 2019, 17:02

ea a vrut sa faca sex...el a vrut sa o violeze....unde e preludiul?....ca de bani nu putem vorbi de sentimente !

brifcor
brifcor  •  11 Iunie 2019, 14:40
Postat de cristealaur pe 11 Iunie 2019, 13:34

Poate n-a cazut in capcana, dar asa e societatea acum....iar politicienii casthiga din cauza asta....ce, Roxanica e de Liga a doua? Dar daca ne dam cu parerea, uuups, suntem sexisti....misogini, tot tacamul....ipocrizie la greu..

Roxãnico, tãceai, filosof rãmâneai ! Stii tu povestea aia cu mãrul, sarpele si pãcatul original...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează