INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Neymar a cerut să plece de la PSG » Ce i-a pus capac starului brazilian

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2019 13:23

Neymar (27 de ani) nu mai suportă tratamentul la care e supus în Ligue 1 şi n-ar vrea să lucreze cu noul director sportiv Leonardo, susţine Telefoot. El trebuie să depună altă mărturie în cazul de viol.

Se înmulţesc zvonurile şi indiciile care vorbesc despre o despărţire a lui Neymar de PSG. În plin scandal de viol, atacantul brazilian ar fi transmis explicit campioanei Franţei că vrea să plece în această vară. Informaţia a fost lansată de Telefoot, ce îi argumentează decizia prin tratamentul crud la care este supus în fotbalul din Ligue 1 şi faptul că nu agreează revenirea lui Leonardo ca director sportiv la Paris, în locul susţinătorului său Antero Henrique. Asta deşi şeicii qatarieni intenţionează să-i propună prelungirea acordului scadent în 2022.

„Se accidentează din cauza stilului de joc”

Neymar se află în ţară, unde trebuie să se prezinte iarăşi pentru declaraţii la poliţie, după ce joi a fost audiat la secţia de infracţiuni informatice. În cursul săptămânii el va depune mărturie la circa 6 din São Paulo, unde presupusa victimă, Najila Trindade, a înregistrat denunţul de viol împotriva sa, urmare a întâlnirii avute pe 15 mai, la Paris.

Fotbalistul de 27 de ani a scăpat de operaţia la gleznă, însă va sta patru săptămâni pe tuşă şi va rata Copa America. Rodrigo Lasmar, medicul Seleção, consideră că brazilianul e de vină pentru tot lanţul de accidentări: „Nu-i vorba despre fatalitate, ci despre stilul lui de joc. E faultat, protejează mingea, caută să iasă din contact şi aşa îşi răsuceşte piciorul. Acum n-a păţit nimic la metatarsian, dar şi-a rupt ligamentul”. 

„Neymar s-a speriat rău când şi-a văzut regiunea inflamată, i-au venit imediat în minte toate problemele pe care le-a avut şi părea disperat. Se gândea că poate a suferit aceeaşi accidentare”
Rodrigo Lasmar, medicul naţionalei Braziliei

51,8% din totalul meciurilor jucate de PSG au fost bifate de Neymar (58) în două sezoane, în care are 51 de goluri şi 29 de assisturi. În ultimele 16 luni s-a accidentat grav de trei ori la glezna dreaptă

Vezi și: 

Najila Trindade, tânăra care îl acuză de viol pe Neymar, susține că e amenințată cu moartea de tatăl jucătorului: ”Nu vei mai trăi mult timp”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează