INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

Jese s-a certat din nou cu fosta iubită » Aurah ar fi încercat să-l calce cu mașina

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 14:46 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 15:00

Jese Rodriguez (28 de ani) și fosta lui iubită, Aurah Ruiz, sunt din nou subiect de știri în Spania.

Presa iberică notează azi atacantul celor de la Las Palmas ar fi suferit un accident după o ceartă cu Aurah.

Aurah Ruiz ar fi dat cu mașina peste Jese Rodriguez

Spanioli scriu că cei doi au avut o discuție aprinsă și Aurah ar fi încercat să-l calce cu mașina. După acest incident, fotbalistul ar avea probleme la picior.

„Potrivit martorilor, Aurah a încercat să dea peste fotbalist cu mașina, după ce s-au certat. A încercat să-l lovească și el ar putea fi rănit la picior”, scrie presa din insulele Canare, citată de Marca.

Jese si Aurah, o relație plină de scandaluri

Jese și Aurah Ruiz au avut o relație tumultoasă. Jese și Aurah Ruiz s-au despărțit după un scandal uriaș în presa din Spania. Aceasta l-a acuzat dur pentru viața tumultoasă și pentru că își ignoră copilul, care nu ar avea cu ce să se îmbrace și ce să mănânce. Nyan, băiatul celor doi, s-a născut prematur în 2017 și a avut mari probleme de sănătate.

+45 FOTO

Ulterior, iubita fostului jucător de la Real Madrid sau PSG, l-a acuzat violent că nu plătește pensia alimentară corespunzătoare.

„N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai. Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun!”, „tuna” Aurah în trecut.

Jese mai are doi fii din relația cu Melody Santana, Jese Jr. și Neizan, pe lângă fiul cu Aurah, Nyan, și cel cu Janira, botezat Kenai. Cu Janira mai are și o fată, Aylen.

+45 FOTO

Citește și:

VIDEO + FOTO Robert Niță a provocat-o în direct pe prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1: „Asta e o discuție privată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează