INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Șomer de șapte luni, și-a găsit echipă în Coreea de Sud! Englezul va fi adversarul lui Dan Petrescu

Jesse Lingard, în sprint spre Seoul
Jesse Lingard, în sprint spre Seoul

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 14:01 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 14:33

Jesse Lingard (31 de ani), internațional englez cu 6 goluri în 32 de selecții, va merge luni pentru vizita medicală la FC Seoul, cu care apoi va semna un contract pe două sezoane. Cotat la 6 milioane de euro pe Transfermarkt.de, mijlocașul ofensiv nu mai avea job după despărțirea în vară de Nottingham Forest.

Nu și-a mai găsit o echipă în Anglia nici în recent închisul mercato și va ajunge, foarte probabil, să joace în afara Europei. Daily Mail a anunțat că Jesse Lingard se află în negocieri avansate cu un club din prima ligă a Coreei de Sud! 

Revoluție în mercato. FIFA vrea să inventeze un algoritm pentru calculul sumelor de transfer!
FIFA
Revoluție în mercato. FIFA vrea să inventeze un algoritm pentru calculul sumelor de transfer!

Sursa citată susține că internaționalul englez va zbura luni la Seoul pentru vizita medicală și semnarea unui angajament valabil până în 2026. 

Mijlocașul ofensiv, crescut la academia lui Manchester United, va deveni, în K-League 1, adversarul lui Dan Petrescu, aflat sub contract cu Jeonbuk Hyundai Motors.

Managerul lui FC Seoul: „Ar fi grozav pentru K-League dacă vine”

Lingard s-a pregătit în perioada cât era șomer cu West Ham și apoi cu Al-Ettifaq, dar nu a fost transferat de niciuna dintre echipe. Jesse ar urma să se alăture noilor colegi de la FC Seoul în cantonamentul de la Kagoshima, după ce va fi acceptat oferta „substanțială" din Coreea de Sud.

„Am auzit despre acest transfer acum două-trei săptămâni și am crezut că nu e realist. L-am întrebat pe directorul nostru de fotbal și mi-a răspuns:

«Da, e adevărat, suntem în contact cu jucătorul, dar afacerea nu e confirmată încă». Dacă va veni, desigur, ar fi grozav pentru K-League, pentru că mai mulți fani străini vor fi interesați de campionatul nostru", a declarat managerul Kim Gi-dong.

Doar 20 de meciuri și două goluri pentru Nottingham Forest!

Jesse Lingard a câștigat Europa League, FA Cup și Carabao Cup cu Manchester United, pentru care a jucat în 232 de meciuri. 

76de goluri și 57 de pase decisive a reușit Jesse Lingard în 379 de meciuri jucate la cele șapte echipe de club din Anglia

Echipa de pe Old Trafford l-a împrumutat la Derby County și West Ham, înainte de a merge, la parametru zero, la Nottingham Forest, în tricoul căreia a adunat doar 20 de meciuri și două goluri.

Și dacă vine, deoarece nu a jucat de ceva timp, trebuie să-i dăm timp să se adapteze, mai degrabă decât să ne așteptăm la un impact instantaneu.

Kim Gi-dong, managerul lui FC Seoul

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Pușcaș, sub nota de trecere, Nedelcearu, de nedepășit! Ce scriu ziarele italiene despre cei doi „tricolori”
ITALIA 2
Pușcaș, sub nota de trecere, Nedelcearu, de nedepășit! Ce scriu ziarele italiene despre cei doi „tricolori”
Probleme cu mafioții pentru Gennaro Gattuso! Ce taxă de protecție a fost obligat să achite antrenorul italian
FRANȚA
Probleme cu mafioții pentru Gennaro Gattuso! Ce taxă de protecție a fost obligat să achite antrenorul italian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  03 Februarie 2024, 14:37

Vorba lu' Banciu ... Il salutam pe Dan Penalty, de la Arad !! ;)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează