INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA 2

Pușcaș, sub nota de trecere, Nedelcearu, de nedepășit! Ce scriu ziarele italiene despre cei doi „tricolori”

George Pușcaș, în meciul de aseară cu Palermo // Foto: Imago
George Pușcaș, în meciul de aseară cu Palermo // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 11:49 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 11:57

George Pușcaș (27 de ani) a ieșit nemulțumit de schimbare, după altă evoluție slabă la Bari. „A avut unica ocazie în jocul cu Palermo, apoi nu s-a mai văzut”, scrie Tutto Bari (nota 4,5). În schimb, adversarul său Ionuț Nedelcearu (27 de ani) a luat 7: „S-a poziționat bine, n-a greșit vreo intervenție. Curat și la aspectul tehnic”, a notat Tuttomercvatoweb.

Una caldă, alta rece, în derbyul românilor din Serie B disputat aseară în Sicilia. Dacă Ionuț Nedelcearu, integralist, a fost între cei mai buni jucători ai lui Palermo, în schimb George Pușcaș a evoluat slab în cele 66 de minute bifate, ca întreaga echipă a lui Bari, învinsă clar (0-3) în etapa a 23-a din liga cadetă. 

Viitorul lui Ianis Hagi pare pecetluit: „Îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”
STRANIERI
Viitorul lui Ianis Hagi pare pecetluit: „Îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”

Fundașul central a primit nota 7 din partea agenției Tuttomercatoweb.com: „Fizic, a fost de netrecut, s-a poziționat bine și nu a greșit nicio intervenție. A jucat curat și la capitolul tehnic". Il Giornale di Sicilia i-a apreciat prestația cu 6,5.

„Singura luminiță într-o partidă anonimă"

În tabăra oaspeților, atacantul „tricolor" a dezamăgit din nou, la a treia evoluție de când s-a întors în Serie B. Titular a doua oară la rând, Pușcaș nu s-a descurcat în ofensivă, însă nici n-a primit prea multe mingi.

„Încă o dată, un meci nesatisfăcător. A rămas dator, la fel ca întreg compartimentul de atac al celor de la Bari", a comentat Tutto Bari. Cel mai critic a sunat caracterizarea făcută de Tuttomercatoweb (nota 4,5): „Vizibil amărât în momentul înlocuirii, cu toate că n-a atras privirile cu prestația sa. Brunori i-a refuzat bucuria golului, salvând mingea de pe linia porții. Singura luminiță într-o partidă anonimă".

„Edjouma, mereu în contratimp cu faza!"

Tot la formația vizitatoare s-a aflat între titulari și Malcom Edjouma. Fostul FCSB-ist a fost substituit în minutul 78 și a primit nota 6 în Il Giornale di Sicilia. Tuttobari l-a criticat și i-a acordat doar 4,5: „A început meciul cu personalitate. L-a servit involuntar pe Ranocchia la mingea de 0-1. După pauză, francezul a părut mereu în contratimp cu faza".

1gol în 557 de minute adunate din 7 partide are Ionuț Nedelcearu în acest sezon la Palermo. George Pușcaș a ajuns la 159 de minute din trei apariții la Bari, fără vreo realizare

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Radu Drăgușin, felicitat de iubită și soră » Ce mesaje a primit în ziua în care a împlinit 22 de ani
ANIVERSARE
Radu Drăgușin, felicitat de iubită și soră » Ce mesaje a primit în ziua în care a împlinit 22 de ani
Au reacționat imediat: 4 cluburi îl acuză pe Joan Laporta că minte!
REACȚIE
Au reacționat imediat: 4 cluburi îl acuză pe Joan Laporta că minte!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  03 Februarie 2024, 14:56

Hai cu el la Natională...Că la noi criteriul de selectie e sa joace. Nu conteaza cum joci...Esti gloaba , joci execrabil o repriza sau cateva minute, esti selectionat de Edy... Deh, nu avem altu' domne, aria de selectie e mica...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează