INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Antrenorul care i-a umilit acasă în semifinala Mondialului din 2014, dorit de brazilieni ca selecționer!

Joachim Low, sărbătorind titlul de campion Mondial câștigat în Brazilia // Foto: Getty Images
Joachim Low, sărbătorind titlul de campion Mondial câștigat în Brazilia // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 15:46 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 17:15

Joachim Löw (63 de ani), liber de la despărțirea de naționala Germaniei produsă după Euro 2020, este inclus de Bild pe lista posibilelor variante pentru Seleção.

Castingul pentru postul de selecționer al Braziliei se lărgește și se lungește, pe zi ce trece apărând noi nume cu care Federația de la Rio de Janeiro ar negocia numirea în locul lui Tite. Nemții de la Bild vin cu o ultimă variantă, un tehnician liber de contract și cu un CV remarcabil la nivel de reprezentativă.

Ronaldo, înjurat și huiduit de fanii echipei la care a debutat
BRAZILIA
Ronaldo, înjurat și huiduit de fanii echipei la care a debutat

Nu are nicio obligație

Joachim Löw ar fi cel mai proaspăt antrenor curtat de cvintupla campioană mondială, adică exact cel care, în semifinala de la CM 2014 găzduit în Brazilia, i-a administrat naționalei auriverde cea mai usturătoare înfrângere din istorie (7-1)! 

Neamțul are avantajul că este liber de angajament, el părăsind postul avut la Mannschaft în urma Euro 2020, când echipa Germaniei a fost eliminată de Anglia în optimile de finală. Spre deosebire de Carlo Ancelotti, Pep Guardiola sau Jose Mourinho, care au contract și e greu de crezut că vor accepta.

Conduși de Menezes

Până la luarea unei decizii, Seleção va fi pregătită interimar de un alt fost selecționer, Manu Menezes, 60 de ani, care s-a mai aflat pe banca tehnică a Braziliei între 2010 și 2012, dar a avut rezultate slabe. A fost eliminat în „sferturi” la Copa America 2011 și a pierdut finala la JO de la Londra din 2012, iar în noiembrie a fost demis de federație.

Moldovan s-a umplut de bani în Turcia: „La Fenerbahçe, cu Joachim Löw!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Arabii sparg banca pentru semnătura lui Leo Messi » Primă ofertă refuzată, tatăl și impresarul lui supralicitează colosal!

Infantino, precum Burleanu! Va fi ales mâine cu aclamații ca președinte FIFA + Trucul făcut pentru încă un mandat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează