INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Arabii sparg banca pentru semnătura lui Leo Messi » Primă ofertă refuzată, tatăl și impresarul lui supralicitează colosal!

Lionel Messi // foto: Imago Images
Lionel Messi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 14:33 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 15:36

Lionel Messi (35 de ani) este ademenit de Al Hilal cu un salariu de 220 de milioane de euro pe sezon, însă tatăl jucătorului de la PSG a cerut 600 de milioane pe toată durata contractului.

Leo Messi ar putea continua rivalitatea cu Cristiano Ronaldo în Asia. Arabia Saudită n-a renunțat la visul de a-l aduce și pe argentinian în același campionat cu starul portughez și i-a făcut o superofertă. 

Al Hilal, finalista ultimului Mondial al Cluburilor, îi propune 220 de milioane de euro pe sezon, un salariu fabulos la nivelul lui CR7, în care sunt incluși și banii din drepturile de imagine. 

Mititelu prevede nașterea unei FORȚE în Liga 1: „Am informații din interior. Se anunță puternici de la anul!”
ASCENSIUNE
Mititelu prevede nașterea unei FORȚE în Liga 1: „Am informații din interior. Se anunță puternici de la anul!”

Lionel Messi vrea 600 de milioane de la Al Hilal

Cotidianul Marca nu scrie și pe ce perioadă s-ar întinde înțelegerea, dar se pare că pretențiile lui Messi ar fi mult mai mari ca să plece de la PSG la vară.

Tatăl și impresarul lui ar supralicita colosal, solicitând un pachet de 600 de milioane de euro, cu 50% mai mult decât îi asigură Al-Nassr lui Cristiano! Informația a fost lansată de El Chringuito, care dezvăluie că Jiorge Messi a fost văzut marți la Riad, fără a preciza și detalii despre vizită. 

Cert este că viitorul lui Leo, al cărui contract cu campioana Franței expiră pe 30 iunie, nu este deloc stabilit și multe depind și de intențiile șeicilor din Qatar și sumele vehiculate pentru prelungirea înțelegerii.

Schimbă și legile pentru transferul lui Lionel Messi?

Venirea și a lui Messi în Arabia Saudită ar însemna o fantastică lovitură de imagine pentru țara care vrea să candideze, împreună cu Egipt şi Grecia, la găzduirea CM de fotbal din 2030! Diferența între cele două contracte, susține Marca, ar consta în faptul că cel al campionului mondial nu ar avea o scadență fixă și ar putea include alegerea lui ca ambasador sportiv al saudiților. 

Politicienii de la Riad vor să discute chiar și mărirea limitei salariale pentru a permite negocierea unui angajament la nivelul cifrelor pretinse de Jorge Messi.

400 de milioane de euroeste contractul semnat în ianuarie 2023 de Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr pe o perioadă de doi ani și jumătate

40 de milioane de euroeste salariul primit pe sezon de Leo Messi la PSG. Argentianul a semnat un acord valabil din 2021 până în 2023

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Guardiola, după 7-0 cu Leipzig: „Sunt și voi rămâne un eșec în Champions League! Vă dezvălui un secret, are legătură cu Julia Roberts”

Cel care rupe plasa! Erling Haaland a debutat în Ligă în aceeași zi și același joc cu Ianis Hagi » Norvegianul este unic în istoria Champions League

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
Freyya
Freyya  •  18 Martie 2023, 15:41
Postat de romeomocan668 pe 15 Martie 2023, 17:29

Asa e lumea asta..ce face omul..( CR7..)…face si ***..( Messi)..

ce fin loveste viata: pentru Cristiano era degradant sa mearga la arabi... acu' merge messy si, brusc, e glorios - ce ti-e si cu ipocrizia unora

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  15 Martie 2023, 18:52
Postat de rajner pe 15 Martie 2023, 17:38

"Informatia a fost lansata de El Chriguito”, adică "Mi-a soptit o viorea, C-ai sa-mi dai inima ta Trurli, Trurli”, nea Scorpie iesti beton, bre. La calorifer n-ai auzit nimic?

"El chiringuito de Jugones este un program de televiziune spaniolă de dezbatere fotbalistică în care se discută actualitatea principalelor echipe ale ligii spaniole, în esență FC Barcelona și Real Madrid CF." Adica echivalentul emisiunilor de dezbatere de la DIGI si GSP, dar mai de incredere decat GSP Live, de exemplu :) Ia sa vedem, imi iau cartonas galben pentru critica adusa sistemului?

Dino
Dino  •  15 Martie 2023, 17:57
Postat de agiler pe 15 Martie 2023, 17:33

Arabii ăștia și-au pierdut mințile de vrea să dea atâția bani unor jucători pe final de carieră.

Il cumpara din alte motive, marketing. Numele lui Messi e mai important decat contributia lui ca si jucator (la nivelul de acum). Plus ca sa fim seriosi cred ca se descurca pe acolo, nu-i vad chiar atat de avansati sa-i faca mari probleme chiar daca e la final de cariera.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează