FOTBAL  »  Superliga  »  ASCENSIUNE

VIDEO Mititelu prevede nașterea unei FORȚE în Liga 1: „Am informații din interior. Se anunță puternici de la anul!”

Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova
Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 12:45 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 14:06

Adrian Mititelu (55 de ani), patronul de la FCU Craiova, se așteaptă ca Petrolul Ploiești să aibă un cuvânt greu de spus în următorul sezon de Liga 1.

Înainte de Sepsi OSK - FCU Craiova, meciul care va stabili dacă oltenii vor evolua în play-off sau play-out în ultima parte din sezon, Adrian Mititelu a afirmat că alb-albaștrilor nu le-ar fi ușor nici în play-out.

Patronul FCU Craiova a enumerat câteva formații puternice din a doua grupă valorică, printre care și Petrolul. Mititelu spune despre clubul din Ploiești că „se anunță puternic de la anul”.

Mititelu a numit „brandul din fotbal mult peste Steaua”: „Chiar dacă nu le convine oltenilor”
COMPARAȚIE
Mititelu a numit „brandul din fotbal mult peste Steaua”: „Chiar dacă nu le convine oltenilor”

Adrian Mititelu prevede nașterea unei forțe în Liga 1: „Petrolul se anunță un club puternic”

Petrolul vine tare din urmă. Din câte știu, acolo este organizare, se anunță un club puternic de la anul. Au un lot foarte bun, am informații că lucrurile sunt mult mai bine organizate acolo decât vă așteptați.

Nu mai spun de Voluntari, care este în vână. Altă echipă foarte bună este Hermannstadt, nu pentru că are un lot super valoros, dar prin autodeterminare, pregătire și modul de luptă, le-a ieșit. E o nucă tare Sibiul, greu să-i bați.

Altă echipă foarte bună este U Cluj, chiar dacă a pierdut cu CFR. Meciul acela nu este concludent. Sunt 4-5 echipe cu șanse”, a precizat Mititelu.

Vreau Dinamo în Liga 1. Fără Dinamo, nu e sare. Cine se gândea acum 15 ani, când făcea Dinamo cu noi instrucție, că vor fi două Craiove în Liga 1, iar Dinamo în Liga 2?

Mulți râd, dar să vedeți ce puternică va fi Liga 1 în 4-5 ani. Investițiile făcute nu dau roade a doua zi, dar veți vedea că în 4-5 ani vom avea câte 3-4 echipe în grupele Champions League. Măcar în Europa League și Conference League. În Champions League e mai greu, dar nu exclus.

Eu simt că vom crește foarte mult. Jucătorii străini pe care mulți îi blamează vor crește competiția, iar efectele se vor vedea în 4-5 ani. Gândiți-vă când au venit străinii în 2006, 2007. Efectul maxim a fost câțiva ani mai târziu, 2009, 2010. 

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Nou-promovată în Liga 1, Petrolul a încheiat sezonul regulat pe locul 8. Ploieștenii au adunat 36 de puncte în 30 de etape. Clubul s-a confruntat cu probleme financiare serioase, dar sunt speranțe că lucrurile se vor îndrepta. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Dragomir Dragomir, discurs prăpăstios înainte de Sepsi - FCU Craiova: „Vor găsi 500 de cuțite, ascultați-mă ce vă spun!”

„Maestre, îmi pare rău, am fost influențat” » Jucătorul acuzat de blat de Negoiță: „Cred că știu cine i-a spus. M-am întâlnit de multe ori cu persoana respectivă, ne-am și îmbrățișat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  16 Martie 2023, 18:31
Postat de bridges pe 15 Martie 2023, 16:03

Mititelu nu doar ca a ajuns satelitul lui Becali dar i-a preluat si naravurile. Ii place sa vorbeasca despre altii, e foarte nevorbit.

eu cred ca mititelu are ceva prime promise daca ajunge in play-off si practica fotbalul de cumetrie gigist! Oare burleanu nu vede ce se intampla in mama liga lui de fotbal??

concret
concret  •  16 Martie 2023, 10:11
Postat de prazberg pe 16 Martie 2023, 04:15

Dinamo facea "instructie" cu echipa Craiovei DE ATUNCI. Imi aduc aminte urmarind Craiova - Dinamo, era 3-0 ptr Craiova, s-a facut 4-3 ptr Dinamo si Florin Costea parca a marcat ptr 4-4. In rest, NIMIC, numai umilinte si jucatori furati de catzei de la olteni. Universitatea Craiova de azi l-a luat pe Nistor de la dinamo cand ala avea fata pe autocarul lui dinamo. Universitatea le-a dat scor de nenumarate ori dupa, SCOR!!! Multi-cont/***' kuba e platit sa troleze, mai e george care e probabil ruda cu ajica si Patrana aka FCUCraiova care a fost corigent si repetent cand am crescut impreuna =))

Dar cand Dinamo batea Craiova cu scoruri de maidan gen 5-0, 6-1, 4-0 si acasa si in deplasare, nu iti mai aduci aminte, nu?

ceglumabuna
ceglumabuna  •  16 Martie 2023, 09:40

"Gândiți-vă când au venit străinii în 2006, 2007. Efectul maxim a fost câțiva ani mai târziu, 2009, 2010. " What ? Efectul sa vazut la Steaua ...dar 80% erau romani ... strainii adusi in liga 1 sunt slabi si ne slabesc coeficientul ... Cand romania avea 4 echipe in europa league si 2 in champions.. la steaua jucau foarte multi romani ...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează