INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona încă visează la titlu: „Vom câștiga La Liga, sunt convins” + „Avem deja cel mai bun fotbalist din lume”

Levante - Barcelona/ foto: Imago
Levante - Barcelona/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 12:00 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 13:19

Joan Laporta (59 de ani), președintele Barcelonei, a făcut un anunț categoric cu privire la viitorul apropiat al clubului „blaugrana”. Catalanul este convins că echipa va câștiga La Liga la sfârșitul sezonului, în ciuda diferenței din clasament față de liderul Real Madrid.

Barcelona ocupă locul 2 în La Liga, la 12 puncte sub rivalii madrileni. Catalanii au însă un meci în minus, iar forma sportivă a echipei îi dă speranțe președintelui Laporta. Echipa lui Xavi are o serie de 15 meciuri fără înfrângere, învingând pe rând pe Atletico Madrid, Sevilla și Real Madrid, celelalte echipe din top 4.

OUT din Ligă, direct în criză! Bayern, aproape de implozie, după dezastrul cu Villarreal
BAYERN MUNCHEN
OUT din Ligă, direct în criză! Bayern, aproape de implozie, după dezastrul cu Villarreal

Joan Laporta: „Vom câștiga La Liga, sunt convins”

Prezent la evenimentul „Relads solidaris de l'Esporte”, Joan Laporta a ținut un discurs de 5 minute, în care a subliniat apăsat că Barcelona va sărbători câștigarea campionatului la sfârșitul actualului sezon.

„Am acest lucru în minte: vom câștiga La Liga. Sunt convins de asta. Sper ca pe 7 iulie să sărbătorim, poate o să fie și Ansu acolo (n.r. - Ansu Fati, prezent de asemenea la evenimentul „Relads solidaris de l'Esporte, alături de Laporta)” , a spus președintele Barcelonei, potrivit as.com.

Joan Laporta: „Avem deja un superstar, pe Ansu Fati”

Joan Laporta a vorbit și despre Ansu Fati (19 ani), pe care îl consideră a fi unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Tânărul atacant se recuperează în continuare după o accidentare, dar revenirea sa este așteptată în curând.

„Îl avem pe cel mai bun, care este Ansu Fati. Este admirabil modul în care și-a revenit, suntem mulțumiți de munca enormă pe care a depus-o. Mi s-a spus că este gata, dar medicii vor să mai aștepte 10 sau 15 zile. Nu ne grăbim, vrem să îi vedem tot talentul pe teren”, a declarat Joan Laporta, conform sursei menționate.

5 meciuria bifat Fati în acest sezon de La Liga, reușind să marcheze 3 goluri

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Carlo Ancelotti, despre revenirea dramatică a lui Real Madrid împotriva lui Chelsea: „Acest lucru a ajutat echipa să nu renunțe”

Antonio Rudiger a găsit un aspect pozitiv, în ciuda eliminării lui Chelsea de către Real Madrid din Liga Campionilor: „Nu multe echipe pot face ce am făcut noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
flosud97
flosud97  •  13 Aprilie 2022, 14:59

Oare nu I sa facut un test anti alcohol??? Pai si daca mai pierde Real 2 meciuri si tôt degeaba, mai sunt 7 étape, inseamna ça real sa piarda 4 meciuri si Barcelona trebuie sa castige tôt, iar Asta este impossible

francescoli1974
francescoli1974  •  13 Aprilie 2022, 13:59

Real Madrid va câștiga campionatul chiar dacă va mai pierde unu, două meciuri din cele șapte rămase.

francescoli1974
francescoli1974  •  13 Aprilie 2022, 13:58
Postat de jaleimensa pe 13 Aprilie 2022, 13:25

Si cand s-a trezit Real era pe locul intai in La Liga si in semifinalele Champions League :))

Sigur nu e vorba de Florentino Perez?Indiciile spre el duc.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează