INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - CHELSEA 2-3 (5-4 LA GENERAL)

Carlo Ancelotti, despre revenirea dramatică a lui Real Madrid împotriva lui Chelsea: „Acest lucru a ajutat echipa să nu renunțe”

Carlo Ancelotti/ foto: Imago
Carlo Ancelotti/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 09:50 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 11:22

Real Madrid a pierdut acasă cu Chelsea, scor 2-3 după prelungiri, dar s-a calificat în semifinalele Champions League datorită victoriei cu 3-1 din tur. Carlo Ancelotti (62 de ani), antrenorul madrilenilor, consideră că magia stadionului „Santiago Bernabeu” i-a făcut pe „albi” să revină de la 0-3.

În minutul 80, Rodrygo, intrat de pe bancă, a reușit să marcheze dintr-un voleu superb, după o pasă lungă cu exteriorul a lui Modric, și a reușit să trimită meciul în prelungiri. Benzema a ieșit din nou la rampă, marcând golul de 2-3 în minutul 96, cu o lovitură e cap.

Tuchel, supărat pe arbitru după Real Madrid - Chelsea: „Mi s-a părut de prost gust ce a făcut cu Ancelotti la final”
REAL MADRID - CHELSEA 2-3 (5-4 LA GENERAL)
Tuchel, supărat pe arbitru după Real Madrid - Chelsea: „Mi s-a părut de prost gust ce a făcut cu Ancelotti la final”

Carlo Ancelotti: „Magia stadionului a ajutat echipa să nu renunțe”

„Am câștigat pentru că am avut energia de a ține jocul în viață. Modificările au fost făcute pentru a aduce mai multă energie în teren (n.r. - intrările lui Rodrygo și Camavinga). Apoi a fost înlocuirea forțată a lui Nacho, pentru că nu a putut continua. Echipa a suferit foarte mult. Toată lumea a dat totul.

Ne-a lipsit pofta de gol în repriza a doua, dar jocul a fost bun. După 0-2, echipa a avut o cădere psihologică, dar magia acestui stadion îi ajută pe jucători să nu renunțe niciodată. Sunt foarte fericit că am ajuns în semifinale cu această echipă și cu acest club. Am suferit, dar cu cât suferim mai mult, cu atât sunt mai fericit”, a spus Ancelotti, citat de as.com

Ancelotti: „Nimeni nu se aștepta să avem două echipe spaniole în semifinale”

Ancelotti a ținut să o felicite și pe Villarreal, care s-a calificat în semifinale după 2-1 la general cu Bayern Munchen.

„Astăzi, am arătat că putem ajunge până în finală. Vreau să o felicit pe Villarreal, care a avut o prestație foarte bună. Felicitări lui Unai Emery. Puțini au crezut că fotbalul spaniol va trimite două echipe în semifinalele Ligii Campionilor. Două sunt deja acolo, iar mâine ar putea fi a treia”, a declarat Carlo Ancelotti.

La Liga ar putea avea 3 echipe în semifinalele Ligii, dacă Atletico Madrid o va elimina pe Manchester City. Partida dintre cele două va fi în format liveTEXT pe GSP.ro, de la ora 22:00. în tur, englezii s-au impus cu 1-0.

Citește și alate știri din fotbalul internațional:

Minunea de la Munchen! Villarreal elimină colosul Bayern și se califică în semifinalele UCL

Greșeală evidentă de arbitraj în Real Madrid - Chelsea! Un gol nu ar fi trebuit validat

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
van_dammage
van_dammage  •  13 Aprilie 2022, 11:33

Becali îl dăddea afară pe Modrici după meciul de aseară.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close