INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - CHELSEA

FOTO Greșeală evidentă de arbitraj în Real Madrid - Chelsea! Un gol nu ar fi trebuit validat

Golul marcat de Antonio Rudiger în minutul 51 al meciului Real Madrid - Chelsea, la scorul de 0-1, a venit în urma unei mari greșeli de arbitraj. +8   FOTO
Golul marcat de Antonio Rudiger în minutul 51 al meciului Real Madrid - Chelsea, la scorul de 0-1, a venit în urma unei mari greșeli de arbitraj.

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 23:43 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 08:16

Golul marcat de Antonio Rudiger în minutul 51 al meciului Real Madrid - Chelsea, la scorul de 0-1, a venit în urma unei mari greșeli de arbitraj.

Real Madrid a părut prea sigură pe ea, după victoria de pe Stamford Bridge, scor 3-1, și a fost surprinsă de Chelsea. Londonezii au deschis rapid scor, în minutul 15, prin șutul bine plasat al lui Mount. 

Jurgen Klopp, atac fără precedent la adresa Premier League și a televiziunilor: „Cum să câștigi așa?! Parcă ar zice «Dați-le cu un băț între picioare»”
Liverpool
Jurgen Klopp, atac fără precedent la adresa Premier League și a televiziunilor: „Cum să câștigi așa?! Parcă ar zice «Dați-le cu un băț între picioare»”

Greșeală de arbitraj în Real Madrid - Chelsea

În minutul 50, James a șutat de la marginea careului de 17 metri. „Centralul” Szymon Marciniak a fost plasat excelent, la 3 metri de fază, și a dictat lovitură de la colțul terenului. Fotbaliștii Realului au protestat vehement, iar reluările le-au dat dreptate.

Greșeală evidentă de arbitraj în Real Madrid - Chelsea! Un gol nu ar fi trebuit validat
Momentul în care James șutează cu pământul pe lângă poartă, fără ca mingea să fie deviată de Modric, așa cum a crezut arbitrul. Captură: DigiSport

Execuția apărătorului lateral a prins doar pământul. Piciorul lui Modric a fost la câțiva centimetri distanță. Din cornerul rezultat, Rudiger a înscris cu o lovitură de cap. Cum VAR-ul nu poate interveni într-o fază de acest gen, reușita a fost validată. 

Pavel Fernandez, expertul în arbitrajul al celor de la Marca, a fost categoric: „Nu este corner! Lovitura care a prefațat golul nu ar fi trebuit executată, ultimul care a atins mingea înainte să părăsească terenul a fost un fotbalist al lui Chelsea”.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Adversarul de top care l-a impresionat pe Mihai Neșu: „Parcă dribla prin tine!” » Imagini de colecție cu cei doi

Revoltă în vestiarul lui Manchester United! Noul contract al lui Pogba ar fi declanșat scandalul

Playtech: ULUITOR! Cum le hărțuia preotul Visarion Alexa pe femei: 'Toate eram pipăite pe...'


Comentarii (11)
flosud97
flosud97  •  13 Aprilie 2022, 12:57

Mama ce plang astia pe aici care sunt anti Real, Bai fratilor *** ce sunteti asa fraieri, numai de ciuda ça sa calificat Real

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  13 Aprilie 2022, 11:19
Postat de George Dan Ion pe 13 Aprilie 2022, 08:32

Arbitrii au tras pentru Real Madrid aseară, dacă era nevoie, se dădea și cartonaș roșu pentru Chelsea...când s-a anulat golul CFR -ului cu Sevilla acum câteva sezoane, toți au sărit ca MINGEA L-a lovit involuntar în mana pe Păun.....asa a fost și aseară, tot INVOLUNTAT.......acu câteva zile se spunea ca PE TERENUL DE FOTBAL NU E CA IN CURTEA SCOLII ,, ORICE MANA E HENT....

Mingea nu l-a lovit pe Păun în mână, ci pe un jucător de culoare al CFR. Mai mult, el ținea mâna depărtată de corp. Mai mult, mingea s-a oprit în mâna lui și s-a întors, iar el a pasat-o. Dacă nu oprea mingea cu mâna, mingea ar fi trecut decel și nu mai avea cum să o paseze lui Păun.

mihaiviteazul
mihaiviteazul  •  13 Aprilie 2022, 11:17
Postat de George Dan Ion pe 13 Aprilie 2022, 08:32

Arbitrii au tras pentru Real Madrid aseară, dacă era nevoie, se dădea și cartonaș roșu pentru Chelsea...când s-a anulat golul CFR -ului cu Sevilla acum câteva sezoane, toți au sărit ca MINGEA L-a lovit involuntar în mana pe Păun.....asa a fost și aseară, tot INVOLUNTAT.......acu câteva zile se spunea ca PE TERENUL DE FOTBAL NU E CA IN CURTEA SCOLII ,, ORICE MANA E HENT....

Au tras cu Real când au dat un corner inexistent din care s-a făcut 2-0 sau când var a decis că e henț ?!? Fiți bă obiectivi…

Vezi toate comentariile (11)
Comentează