INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Joan Laporta nu s-a ferit să răspundă: ce șanse are o revenire a lui Lionel Messi la Barcelona

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 10:40 / Actualizat marti, 29 martie 2022 16:56

Joan Laporta (59 ani), președintele clubului Barcelona, a vorbit despre o posibilă întoarcere a lui Lionel Messi (34 ani) la clubul catalan.

Superstarul argentinian nu trece printr-o perioadă foarte bună în carieră. Transferul la PSG nu a fost unul benefic pentru Messi, iar prestațiile oscilante de la clubul parizian i-au făcut pe fanii din capitala Franței să-l huiduie.

Cu doar două goluri marcate în campionat și eliminat din Champions League încă din faza optimilor de finală, Leo Messi are parte de un sezon sub așteptări, motiv pentru care au apărut informații conform cărora fotbalistul ar putea reveni la Barcelona.

Joan Laporta, despre revenirea lui Messi la Barcelona

Întrebat despre această posibilitate, președintele Barcelonei nu s-a ferit să dezvăluie cum stau lucrurile.

„În privința lui Messi, am făcut ceea ce trebuia să facem în vară. Dată fiind situația economică, nu am putut supune clubul la un risc și mai mare. 

Cât despre revenirea lui Messi la Barcelona, nu am primit niciun mesaj de la Leo sau de la agenții săi în legătură cu întoarcerea sa la Barça. Momentan nu luăm în considerare această opțiune”, a declarat Joan Laporta, președintele clubului catalan, pentru Rac1.

David Beckham îl vrea pe Messi la Inter Miami, în MLS

Superstarul lui PSG a confirmat că ia în calcul toate opțiunile în ceea ce privește viitorul său după Campionatul Mondial din Qatar. Astfel, David Beckham, patron al clubului american Inter Miami, fondat în 2018, vrea să-l aducă pe Messi în MLS.

Dată fiind situația complicată de la clubul parizian, nu este exclus ca Messi să aleagă campionatul nord-american, mai ales că va împlini 35 de ani în acest an.

Dacă se va concretiza, mutarea va avea loc abia din sezonul 2023/2024, deoarece argentinianul vrea să joace în continuare la cel mai înalt nivel, pentru a fi în formă maximă în momentul începerii Campionatului Mondial din Qatar.

Citește și: 

Zlatan Ibrahimovic alimentează controversele despre Balonul de Aur: „Astea sunt trofee politice! E mai ușor să le acorde unui Mr. Nice Guy”

Bonucci vrea să schimbe sistemul de calificare la Mondial: „E absurd, o adevărată grozăvie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
suporter_x2
suporter_x2  •  29 Martie 2022, 14:39
Postat de Emilian Albu pe 29 Martie 2022, 11:48

Un jucator foarte bun, umflat de sponsori si presa, pentru care muncea o echipa intreaga, BARCELONA. La PSG nu mai este nimeni dispus sa munceasca pentru el. Sunt prea multe vedete care nu sunt dispuse sa munceasca pentru el si atunci se vede capacitatea lui MESSI de a-si indeplini sarcinile de joc. Cine a jucat fotbal intelege bine ce am spus. CU BINE !

Corect punctul de vedere... pana la minimizarea calitatilor lui Messi. Sigur ca, daca nu joaca si echipa, nu ai ce sa faci de unul singur, oricine ai fi. Dar, totusi, Messi este un jucator care a produs foarte mult fotbal la un nivel foarte inalt si pe o perioada foarte lunga de timp. Faptul ca acum are un sezon mai slab din mai multe motive (alta echipa, varsta, etc) nu inseamna ca trebuie sa uitam cine a fost si ce a facut pentru fotbal. Eu zic ca ramane printre cei mai mari fotbalisti din istorie. Ar fi fost 100% cel mai mare (incontestabil) daca nu ar fi luat decizia gresita sa joace pentru nationala Argentinei in loc de cea a Spaniei... acum era multiplu campion european si mondial.

romulus65
romulus65  •  29 Martie 2022, 14:12

Nu cred ca Messi va mai reveni la Barcelona ca jucator, epoca lui a apus. Nici Barcelona nu cred ca si-l mai doreste, ma refer la echipa nu la suporteri. Pentru Barcelona, o echipa in reconstructie, nu cred ca ar fi bine, readucerea ar putea bulversa echipa.

1037972906348855
Emilian Albu  •  29 Martie 2022, 11:48

Un jucator foarte bun, umflat de sponsori si presa, pentru care muncea o echipa intreaga, BARCELONA. La PSG nu mai este nimeni dispus sa munceasca pentru el. Sunt prea multe vedete care nu sunt dispuse sa munceasca pentru el si atunci se vede capacitatea lui MESSI de a-si indeplini sarcinile de joc. Cine a jucat fotbal intelege bine ce am spus. CU BINE !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează