INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Zlatan Ibrahimovic alimentează controversele despre Balonul de Aur: „Astea sunt trofee politice! E mai ușor să le acorde unui Mr. Nice Guy”

Zlatan Ibrahimovic // Foto: Imago
Zlatan Ibrahimovic // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 20:59 / Actualizat luni, 28 martie 2022 21:28

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) consideră că „Balonul de Aur” este un „trofeu politic”, care se acordă doar jucătorilor ce evită să facă declarații controversate.

Într-un interviu acordat pentru cotidianul german Bild, Zlatan a explicat de ce crede că a fost mai mereu omis în cursa pentru trofee individuale, în special cea pentru „Balonul de Aur”.

Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile Rusia - Ucraina! Care ar fi noul scenariu
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile Rusia - Ucraina! Care ar fi noul scenariu

Zlatan Ibrahimovic: „Astea sunt trofee politice! E mai ușor să le acorde unui Mr. Nice Guy”

Astea sunt trofee politice. Îl vor pe «Mr. Perfect». Dacă spui ceea ce crezi, n-o să le primești. E mai ușor să le acorde unui «Mr. Perfect». Pentru mine nu schimbă nimic, nu mă face mai bun sau mai slab", a declarat Ibrahimovic”, a declarat Zlatan Ibrahimovic pentru sursa citată.

Cea mai bună clasare a lui Ibrahimovic în ierarhia France Football a fost locul patru în 2013. Cristiano Ronaldo a câștigat „Balonul de Aur”, podiumul fiind completat de Lionel Messi și Franck Ribery.

Zlatan Ibrahimovic a vorbit și despre Bundesliga, un campionat care mereu l-a făcut curios. Suedezul a avut numai cuvinte de laudă despre Bayern Munchen.

Am fost curios de Bundesliga. Aveți o echipă ca Bayern Munchen, un club incredibil. De fiecare dată când jucam împotriva lor se vedeau facilitățile, stadionul, organizarea. Istoria clubului este de-a dreptul impresionantă”, a mai declarat Ibrahimovic.

La 40 de ani, Zlatan continuă să evolueze la cel mai înalt nivel. Atacantul suedez vrea să o conducă pe AC Milan către primul „Scudetto”, după o așteptare de zece ani. Ibrahimovic a bifat 22 de partide în acest sezon pentru Milan, reușind opt goluri și două pase decisive. „Rossoneri” sunt pe primul loc în Serie A, cu un avans de trei puncte față de Napoli.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce gafă pentru PSG! Parizienii trebuie să plătească 75 de milioane de euro pentru a aduce înapoi un jucător vândut cu 13!

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan ar putea rămâne fără antrenor! Domenec Torrent, criticat vehement în Turcia

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  28 Martie 2022, 23:39

Asta este, balonul de aur este o rusine, se acorda in functie de citi urmaritori ai pe instagram.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează