INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan ar putea rămâne fără antrenor!

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 19:43 / Actualizat luni, 28 martie 2022 23:07

Spaniolul Domenec Torrent (59 de ani) ar putea fi demis de Galatasaray, echipa la care evoluează Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (22 de ani), după doar șase luni.

În luna mai vor avea loc alegeri pentru funcția de președinte al grupării „Cim Bom Bom”. Actualul conducător, Burak Elmas, și Ișitan Gun, membru al Consiliului de Administrație, care a insistat pentru aducerea lui Torrent, au șanse minime să-și păstreze funcțiile. Ceilalți candidați vizează o reformă completă a clubului, începând cu antrenorul numit la începutul lunii ianuarie.

Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile Rusia - Ucraina! Care ar fi noul scenariu
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile Rusia - Ucraina! Care ar fi noul scenariu

Domenec Torrent ar putea pleca de la Galatasaray

Înlocuirea „Împăratului” Fatih Terim cu Domenec Torrent nu a avut efectul așteptat la Galatasaray. Lipsa de rezultate a continuat, echipa ocupând un neverosimil loc 15 în Superliga din Turcia, după 30 de etape.

„A fost adus un antrenor străin și ce s-a întâmplat? Galatasaray este tot în zona retrogradării. A fost asistentul lui Guardiola, dar nu este Guardiola însuși”, a declarat jurnalistul Nevzat Dindar, conform gsgazete.com.

Pe făraș și ei la Galatasaray, după ce au fost puși pe lista de transferuri chiar de către antrenorul Torrent, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan ar putea avea de câștigat după demiterea spaniolului.

În caz contrar, pentru Cicâldău rămâne în picioare posibilitatea unui transfer la Sampdoria, în timp ce pentru Moruțan se ia în calcul un împrumut în Liga 1.

Pe ordinea de zi este și cedarea lui Moruțan sub formă de împrumut. Există posibilitatea ca fotbalistul român să revină în țara sa, pentru a face loc unui alt jucător străin în lotul lui Galatasaray”, titrează Millieyet.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce gafă pentru PSG! Parizienii trebuie să plătească 75 de milioane de euro pentru a aduce înapoi un jucător vândut cu 13!

Cristiano Ronaldo, enervat de întrebările jurnaliștilor portughezi: „Eu sunt șeful! Punct!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează