INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Cristiano Ronaldo, enervat de întrebările jurnaliștilor portughezi: „Eu sunt șeful! Punct!”

Cristiano Ronaldo/ foto: Imago
Cristiano Ronaldo/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 16:19 / Actualizat luni, 28 martie 2022 16:40

Cristiano Ronaldo (37 de ani), căpitanul naționalei Portugaliei, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Macedonia de Nord, finala barajului de calificare la Campionatul Mondial din Qatar.

  • Portugalia - Macedonia de Nord se joacă pe 29 martie și va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Ronaldo a avut o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor, fiind iritat de întrebările acestora.

L-a convins pe Simeone » Atletico Madrid, gata să achite clauza unui jucător de la Barcelona
ATLETICO MADRID
L-a convins pe Simeone » Atletico Madrid, gata să achite clauza unui jucător de la Barcelona

Cristiano Ronaldo, enervat de jurnaliștii portughezi

„Dacă Portugalia se va califica, Mondialul din Qatar va fi ultimul pentru tine?”, a fost întrebarea care a stârnit mânia lui Ronaldo.

„Încep să văd că mulți dintre voi îmi puneți aceeași întrebare. Persoana care îmi va decide viitorul sunt eu, nimeni altcineva. Dacă am chef să joc mai mult, voi juca, dacă nu am chef să joc mai mult, nu voi juca. Eu sunt șeful! Punct”, a răspuns Cristiano, potrivit ojogo.pt.

Ronaldo a vorbit și despre adversara Macedonia de Nord, care a reușit uriașa surpriză de a elimina Italia în semifinalele barajului de calificare la Mondial.

„Știm că sunt o echipă foarte bine organizată, au punctele lor forte. Îi respectăm, dar cred că, dacă Portugalia este la cel mai bun nivel al său, poate învinge orice echipă din lume.

Ne dorim cu adevărat să câștigăm, ne dorim cu adevărat să fim la Campionatul Mondial, este meciul vieții noastre, nu doar al celor din Macedonia de Nord. Sper ca atmosfera de pe stadion să fie încinsă și publicul să ne susțină pe parcursul întregului meci”, a mai spus Cristiano.

115 goluria marcat Cristiano Ronaldo pentru naționala Portugaliei

Citește și:

Macedonenii, optimiști: „Dacă batem și Portugalia, să ne dea direct titlul mondial”+ Pandev: „Eroii merită monumente”

Impresarul lui Cristiano Ronaldo l-a propus pe superstarul portughez la Barcelona » Cum a răspuns Xavi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ripensistu
ripensistu  •  28 Martie 2022, 23:42

Cocalardo violatorul si neplatitorul de taxe!

2177161549205487
Daniel Buriu  •  28 Martie 2022, 17:45

Apropo de titluri puse de GSP, saptamana trecuta; Cu ce echipa din play off semneaza Prepelita??. Cand am deschis era vb de Fc Arges. Hal de jurnalisti.

brentford
brentford  •  28 Martie 2022, 17:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Subscriu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează