INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ce gafă pentru PSG! Parizienii trebuie să plătească 75 de milioane de euro pentru a aduce înapoi un jucător vândut cu 13!

Cristopher Nkunku // Foto: Imago
Cristopher Nkunku // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 18:27 / Actualizat luni, 28 martie 2022 19:21

PSG ia în calcul răscumpărarea lui Christopher Nkunku (24 de ani), jucător format la academia parizienior, în schimbul a 75 de milioane de euro. Lăsat să plece în 2019 la RB Leipzig în schimbul a 13 milioane de euro, mijlocașul francez a avut un progres remarcabil.

Nkunku a strălucit în tricoul lui Leipzig, iar prestațiile sale nu au trecut neobservate. După interesul lui Chelsea, se pare că PSG, echipa la care a crescut, este dispusă să achite clauza de 75 de milioane de euro pentru a-l readuce pe Parc des Princes, informează Mundo Deportivo.

Meciul uriaș din Liga Campionilor pe care Hațegan îl ratează din cauza problemelor medicale » Era delegat la „șocul” din sferturi
ARBITRAJ
Meciul uriaș din Liga Campionilor pe care Hațegan îl ratează din cauza problemelor medicale » Era delegat la „șocul” din sferturi

Cristopher Nkunku ar putea reveni la PSG

După dezastrul de pe Bernabeu, când parizienii s-au văzut eliminați încă din optimile Champions League, după înfrângerea 1-3 în fața Realului, PSG pregătește o adevărată revoluție. Mai multe vedete ar putea părăsi gruparea pariziană, iar conducerea caută alternative.

Printre acestea se vehiculează răscumpărarea lui Cristopher Nkunku, jucător care a explodat la RB Leipzig, după transferul din 2019. PSG va plăti scump lipsa de inspirație cu privire la mijlocașul francez. Nkunku mai are contract cu Leipzig până în 2024 și o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro.

26 de goluriși 15 pase decisive în 39 de meciuri a reușit Nkunku pentru Leipzig în acest sezon

Nkunku are un sezon excepțional, iar acest lucru nu a trecut neobservat nici de selecționerul Franței, Didier Deschamps, care l-a convocat în premieră pe jucătorul de la Leipzig. La prima sa apariție pentru „Les Bleus”, Nkunku a jucat 74 de minute, într-o victorie cu 2-1 în fața Coastei de Fildeș. 

Franța joacă mâine o altă partidă amicală, împotriva Africii de Sud și este așteptat ca Nkuku să fie din nou printre titulari.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

L-a convins pe Simeone » Atletico Madrid, gata să achite clauza unui jucător de la Barcelona

Cristiano Ronaldo, enervat de întrebările jurnaliștilor portughezi: „Eu sunt șeful! Punct!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează