INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Leo Messi a fost dat de gol! Declarația care dezvăluie planurile superstarului argentinian

Leo Messi // FOTO: Imago +19   FOTO
Leo Messi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 12:14 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 13:33

Joan Laporta, unul dintre candidații la președinția clubului Barcelona, a vorbit despre Leo Messi (33 de ani) și despre șansele ca superstarul argentinian să continue la formația blaugrana și din sezonul viitor.

Deși atacantul argentinian poate semna în orice moment cu orice echipă, având contract cu Barcelona până în vară, Laporta crede că Leo Messi va continua și din sezonul viitor pe „Camp Nou”, deși în vara lui 2020 a cerut să plece.

Joan Laporta: „Leo Messi vrea să rămână la Barcelona”

„Acum, Messi este concentrat 100% la meciurile cu PSG din Champions League și la cursa de urmărire a lui Atletico. Nu știu dacă va evolua duminică (în finala Supercupei Spaniei, cu Athletic Bilbao), dar va fi pe bancă și își va încuraja colegii.

Leo este din ce în mai mulțumit, se bucură! Știu că vrea să rămână și știu că va face tot ce poate pentru a rămâne mereu, atât timp cât clubul îi poate oferi ceva la care să se adapteze” a declarat Joan Laporta, potrivit Sport.

Presa din Spania a speculat faptul că Laporta are susținerea lui Leo, după ce un jurnalist iberic a anunțat că familia Messi a semnat pentru candidatura acesuia. Până acum, Messi nu a făcut niciun anunț public legat de viitorul său și s-a abținut în a numi vreun favorit pentru președinția clubului.

Laporta, principalul favorit la președinția Barcelonei

Programate inițial pe 24 ianuarie, alegerile pentru președinția Barcelonei vor  avea loc pe 7 martie.

Principalul favorit este Joan Laporta, liderul clubului blaugrana în perioada 2003-2010, cel în mandatul căruia a fost transferat Ronaldinho, a erupt Messi și a fost numit antrenor Guardiola, cucerind 12 trofee. 

Laporta a adunat acum cele mai multe semnături pentru validarea candidaturii, 10.272, de peste două ori mai mult decât Victor Font (4.713), al doilea pe listă. Ultimul, după numărul semnăturilor strânse, este Toni Freixa (2.822). Și Emili Rousaud a depus suficiente semnături, 2.510, dar s-a retras înainte ca ele să fie validate.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Kylian Mbappe, luat la rost pentru modul în care joacă: „Nu poate fi titular la PSG! Vrea doar să își ridiculizeze adversarii”

Scandal la Crystal Palace » Doi jucători s-au bătut pe teren în timpul unui antrenament!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  16 Ianuarie 2021, 15:56

Asta n-o sa plece niciodata de la BARCA ! MESSI ESTE BARCA , nu invers !Cred ca, la ora actuala, MESSI este un brand mai mare decat BARCELONA ! Cine poate sa-i satisfaca toate pretentiile financiare faraonice ? Practic, boss-ul de la PSG ar cumpara mitul, brandul MESSI ! El inca joaca, maxImum 2 ani la nivel inalt, dupa aceea - GAME OVER !

manutd.steaua
manutd.steaua  •  16 Ianuarie 2021, 13:48

Pai unde sa plece si ce sa faca?Sa fie un jucator de rand in vestiarul altei echipe?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează