INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Joan Laporta: „Te iubesc, Leo! Nu poți pleca” » Cum a reacționat Messi după primul discurs oficial al noului președinte de la Barcelona

Joan Laporta și Lionel Messi FOTO Guliver/Gettyimages +23   FOTO
Joan Laporta și Lionel Messi FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2021 12:20 / Actualizat joi, 18 martie 2021 13:00

Joan Laporta a fost învestit în funcția de președinte la FC Barcelona, iar noul șef de pe Camp Nou a declarat de la prima conferință de presă că va face tot posibilul că Lionel Messi să nu plece de la formația „blaugrana”.

  • CONTEXT: La începutul lunii martie, Joan Laporta a câștigat alegerile pentru președenția Barcelonei și a devenit al 42-lea conducător al formației de pe Camp Nou. Laporta a fost votat de 58,3% dintre alegători și a revenit pentru următorii 6 ani la cârma clubului pe care l-a mai condus între 2003 și 2010

În campania sa, Joan Laporta a declarat de mai multe ori că va face tot ce este posibil ca Lionel Messi să semneze prelungirea contractului cu Barcelona. Messi, alături de colegii lui de la Barcelona, a participat la prima conferință a lui Joan Laporta, iar noul președinte al catalanilor a avut un mesaj clar pentru superstarul argentinian.

Joan Laporta: „Te iubesc, Leo! Nu poți pleca”

„O să încerc să îl conving pe Leo Messi să rămână la club” a spus Joan Laporta la ceremonia de învestire. „Leo știe că voi face tot posibilul. Scuze, Leo, că zic asta în fața tuturor. Te iubesc și știi asta. Barcelona te iubește. Imaginează-ți un Camp Nou plin de spectatori. Nu poți pleca. Din păcate, această pandemie ne afectează foarte mult.” În timp ce toată lumea prezentă în sală aplauda și râdea, Lionel Messi a răspuns cu un zâmbet.

33 de trofeea câștigat Lionel Messi cu Barcelona: 10 La Liga, 7 Supercupe ale Spaniei, 6 Copa del Rey, 4 Champions League, 3 Supercupe ale Europei, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor

767 de meciuria jucat Messi în tricoul Barcelonei, pentru care a marcat 661 de goluri și a oferit 290 de pase de gol

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Lionel Messi pentru FC Barcelona

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Istvan Kovacs, lăudat de italieni la debutul în eliminatoriile Ligii: ”Cine putea aprecia mai bine?”

Ștefan Radu, o dedicație superbă făcută la Lazio: „Cât fac 26x400? Il Boss!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează