INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Spaniolii au ieșit la atac: „Jucătorii care semnează cu PSG aleg sclavia!”

Mbappe, Messi și Neymar/ foto: Imago Images
Mbappe, Messi și Neymar/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 16:14 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 17:36

Joan Laporta, președintele celor de la FC Barcelona, a avut niște cuvinte dure la adresa lui PSG și a jucătorilor care aleg să semneze cu echipa din capitala Franței.

PSG a reușit să îi prelungească contractul lui Mbappe, momindu-l cu un salariu de 180 de milioane de euro net pe 3 sezoane și un bonus la semnătură de 130 de milioane de euro, deși francezul avea un acord de principiu cu Real Madrid.

A pornit ofensiva de la prima conferință » Dan Șucu, ironie către Nelu Varga la prezentarea la Rapid: „Nu știu ce afaceri are. Nu am auzit de el ca om de afaceri”
RAPID
A pornit ofensiva de la prima conferință » Dan Șucu, ironie către Nelu Varga la prezentarea la Rapid: „Nu știu ce afaceri are. Nu am auzit de el ca om de afaceri”

Joan Laporta: „Jucătorii care semnează cu PSG aleg sclavia”

Întrebat despre Neymar, Laporta a declarat că nu îl poate readuce la Barcelona decât gratis. „Cine nu-l iubește pe Neymar? Este un fotbalist excepțional. Dar, toți acești jucători s-ar putea întoarce la Barcelona doar gratis. Jucătorii care semnează pentru cluburi ca PSG aleg sclavia pentru bani”, a declarat Joan Laporta, citat de Fabrizio Romano.

Comunicat La Liga: „Este scandalos!”

„Referitor la anunțul lui Kylian Mbappe de a rămâne la PSG, La Liga dorește să precizeze că acest tip de acord atacă stabilitatea economică a fotbalului european, punând în pericol sute de mii de locuri de muncă și integritatea sportului, nu doar în competițiile europene, ci și în ligile interne.

Este scandalos faptul că un club precum PSG, care în sezonul trecut a raportat pierderi de peste 220 de milioane de euro, după ce în sezoanele anterioare a acumulat pierderi de peste 700 de milioane de euro (în timp ce raporta venituri din sponsorizări la o evaluare îndoielnică), cu o echipă care costă în jur de 650 de milioane pentru acest sezon, poate încheia un astfel de acord, în timp ce cluburile care și-ar putea permite angajarea jucătorului fără să-și vadă compromisă masa salarială, rămân fără a putea să-l semneze”, a transmis La Liga, potrivit Sport Bible.

Totul despre Liverpool - Real Madrid, finala Champions League

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Laporta pune piciorul în prag în mijlocul negocierilor: „Nu voi ruina Barcelona pentru el”

Newcastle, pregătită să transfere un fundaș de 19 ani și 2,04 metri înălțime

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează