INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Veste-șoc din La Liga: vedeta lui Atletico vrea să plece din cauză că ar fi fost agresat de Simeone!

João Félix (ultimul din dreapta, sus) vrea să plece de la Atletico Madrid.
FOTO: Imago
João Félix (ultimul din dreapta, sus) vrea să plece de la Atletico Madrid. FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 11:49 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 12:57

João Félix (22 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Atletico Madrid, vrea să părăsească trupa din capitala Spaniei, pentru că ar fi fost agresat de antrenorul spaniolilor, Diego Simeone (52 de ani). Presa din străinătate nu oferă detalii legate despre natura incidentului dintre cei doi, însă o sursă citată de portughezi îl cataloghează drept „agresiv”. 

Fotbalistul lusitan dorește astfel să se transfere în fereastra de mercato din luna ianuarie, notează cotidianul portughez A Bola, citat de englezii de la Daily Mirror

Ce l-a deranjat pe MM Stoica: „Pentru ce să mă duc? M-ai ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umileşti”
FCSB - SILKEBORG 0-5
Ce l-a deranjat pe MM Stoica: „Pentru ce să mă duc? M-ai ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umileşti”

„Un membru al staff-ului lui Atletico Madrid a catalogat incidentul drept agresiv”

Ziariștii de la A Bola au mai scris că incidentul a fost raportat la conducerea clubului. 

„Am aflat că un membru al staff-ului medical al lui Atletico Madrid a catalogat incidentul drept unul agresiv și că acesta i-ar fi informat și pe cei din conducerea clubului”, au punctat ibericii. 

122 de aparițiia adunat João Félix în tricoul lui Atletico Madrid. A marcat 29 de goluri și a dat 18 pase de gol

127,20 milioane de euroau scos din buzunar spaniolii pentru trecerea lui João Félix pe Wanda Metropolitano, în iulie 2019, de la Benfica Lisabona

Atletico Madrid, locul patru în clasamentul La Liga

Atletico Madrid se află pe poziția a patra în clasamentul La Liga, cu 16 puncte strânse în 8 meciuri jucate. Madrilenii sunt la egalitate de puncte cu Betis Sevilla și Real Sociedad, formații aflate pe locurile 5, respectiv 6. Liderul clasamentului este FC Barcelona, cu 22 de puncte. 

Atletico Madrid, locul trei în grupa de UEFA Champions League

Trupa lui Diego Simeone se află pe poziția a treia a grupei B din UEFA Champions League, cu 4 puncte câștigate în 4 meciuri. 

Din grupă mai fac parte Club Brugge,  echipă care este liderul surprinzător al grupei, FC Porto și Bayer Leverkusen

Citește și:

Incredibil: UEFA ajută jucătorii, FRF îi driblează! » Forul lui Burleanu a modificat noua lege în avantajul patronilor de cluburi

Becali, scos din sărite de un jucător: „Tu vrei să joci fotbal când alergi doar 4 kilometri?” + „Compagno atât poate, nu e Maradona”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  16 Octombrie 2022, 17:48
Postat de VanBasten pe 16 Octombrie 2022, 04:51

Asa este. Si cu Mangia la fel, ce agresiune?! Nu stii despre ce vorbesti.

inca o data. In mass-media se arunca usor cu astfel de acuzatii. Pt moment are prezumtia de nevinovatie si in ciuda a ceea ce simti acum sa stii ca au mai fost oameni nevinovati acuzati pe nedrept in trecut care au facut chiar si puscarie...complet nevinovati. Nu arunca cu noroi aiurea, Doamne fereste poate i se pune cuiva pata pe tine intr-o zi si face niste acuzatii nefondate la adresa ta de iti distruge viata. Nevinovat pana la proba contrarie

VanBasten
VanBasten  •  16 Octombrie 2022, 04:51
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 15 Octombrie 2022, 18:26

o inventie. Ce agresiune? l-a impins putin presupun? In ziua de azi prea usor se arunca cu acest cuvant. Cuvant destul de periculos de altfel.

Asa este. Si cu Mangia la fel, ce agresiune?! Nu stii despre ce vorbesti.

parpalache
parpalache  •  15 Octombrie 2022, 18:30

E„fumata”!Doar nu erau sa recunoasca ca portughezul-pe care au dat 130 de milioane de euro(Uzinele Dacia au fost„privatizate”pe 5o de milioane)-ei bine doar nu era sa recunoasca ca e o petarda și ca au luat țeapa!Așa ca au procedat cum se procedeaza:au inventat un conflict cu el gran entrenador!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează