INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG 0-5

Ce l-a deranjat pe MM Stoica: „Pentru ce să mă duc? M-ai ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umileşti”

MM Stoica/ foto Imago Images
MM Stoica/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 08:13 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 09:58

MM Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, a vorbit despre comportamentul fanilor roș-albaștri pe parcursul meciului cu Silkeborg, pierdut cu 0-5.

Întrebat dacă a fost de acord cu decizia lui Târnovanu de a nu saluta fanii la finalul meciului, Mihai Stoica a declarat că a fost „100% de acord”. După umilința cu danezii, portarul declara că a fost înjurat de suporteri.

Europa o mai recunoaște doar pe CFR, nu și pe FCSB! » Raportul în clasamentul coeficienților s-a inversat: campioana urcă 226 de poziții, trupa lui Dică s-a prăbușit
COEFICIENT UEFA
Europa o mai recunoaște doar pe CFR, nu și pe FCSB! » Raportul în clasamentul coeficienților s-a inversat: campioana urcă 226 de poziții, trupa lui Dică s-a prăbușit

MM Stoica: „Nu poți să ironizezi atacurile echipei tale și să aplauzi adversarii”

„Sunt 100% de acord cu Târnovanu, bineînţeles. Pentru ce să mă duc la ei (n.r. în fața galeriei)? M-ai înjurat, huiduit, ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umileşti.

Nu vreau să fac pe deşteptul, poate că dacă eram doar suporter şi aş fi fost în peluză, mă comportam şi eu aşa. Ţin minte când eram puşti şi mergeam la meciuri, ţipam şi eu prin tribune. E normal, lumea se descarcă, sunt şi biletele scumpe. Și pe mine m-au înjurat unii.

Dar nu poţi să te comporţi la modul ăsta când vezi că sunt tineri în teren. Nu poţi să ironizezi atacurile echipei tale şi să aplauzi atacurile adversarei. Oricum erau cu genunchii în pământ copiii, le mai dai şi în cap? Dacă eşti suporter, etimologia cuvântului te obligă să oferi suport", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ștefan Târnovanu, după FCSB - Sileborg 0-5: „Suporterii ne-au înjurat de familii, copii, neveste”

La finalul meciului în care a avut o cădere nervoasă după al 5-lea gol primit, Târnovanu a avut reproșuri la adresa fanilor.

„Suporterii se așteaptă să mergem să-i salutăm la final, după ce ne înjură de familii, de tot ce avem. Eu am preferat să ies de pe teren, pentru că au început să ne înjure. Înțeleg că sunt supărați, dar nu e normal să se ia de familii, copii, neveste. Așa am gândit, să plecăm la vestiare după meci”, a spus Târnovanu la Pro Arena.

DEZBATEREA ZILEI » Cine e de vină pentru umilința europeană a FCSB-ului?

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a numit leneșul de la FCSB: „Mi-au zis că nu îi place să muncească. Păi, stai lângă el și pune-l la treabă!”

Primii doi jucători dați afară de Becali, după umilința cu Silkeborg: „Nu mai au ce căuta la noi! Bătaie de joc la adresa mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
polistul68
polistul68  •  15 Octombrie 2022, 18:49

El vorbeste ? Cine i.a invatat pe suporteri cu jucatorii in genunchi ? Acuma s.a sucit tamplarul de la Jilava...cum de nu face hepatita cand se uita in oglinda, nu stiu....

catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  15 Octombrie 2022, 18:23

Cand am vazut titlul am zis: Doamne, am scapat de MM! Nu mai vrea sa se afle in treaba la club, ca l-a umilit Becali spunand clar ca e incompetent. Dar aiurea, el vorbeste mereu de altii, se agata de salariul lunar nemeritat exact ca Dica. Jalnici!

YATO
YATO  •  15 Octombrie 2022, 17:37

Ăsta ar trebui ascuns o vreme . Nesimtirea la el este mare de tot. A uitat când croia suporterii?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează