INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Joao Felix, dărâmat de comentariile colegilor: „M-am dus la baie și am plâns” + plănuiește să se întoarcă la Benfica

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 11:43

Joao Felix, 20 de ani, a povestit pentru postul Benfica Play un episod petrecut în vestiarul echipei portugheze. Atacantul a fost transferat în vara lui 2019 de la Benfica la Atletico Madrid în schimbul a 127,2 milioane de euro, fiind al 3-lea cel mai scump din istorie, după Neymar (220 milioane de euro, de la Barcelona la PSG) și Mbappe (180 de milioane de euro, de la Monaco la PSG).

Joao Felix a rememorat perioada petrecută la Benfica, dezvăluind una dintre cele mai urâte zile din cariera lui, înaintea unui meci din aprilie 2019, cu Eintracht Frankfurt, din sferturile de finală ale Europa League. Benfica s-a impus cu 4-2, iar Joao Felix a fost autorul unui hattrick. 

„După ce am marcat al treilea gol, am plâns. Mi-am luat o povară de pe suflet. Cu două zile înainte, auzisem în vestiar comentarii urâte la adresa mea. Am fost atât de afectat încât m-am dus la baie și am plâns. Nu a știut nimeni. După hattrick-ul reușit m-am liniștit”. 

Joao Felix a fost mai întâi fotbalistul lui FC Porto (2008-2015), transferându-se apoi la Benfica (2015-2018). Transferul i-a adus probleme cu fanii: „S-a scris mult pe rețelele de socializare despre plecarea mea de la Porto la Benfica, știu că jucătorilor nu le-a plăcut”. Revenirea pe „Dragao”, ca adversar, e un episod pe care și-l amintește cu plăcere: „Eram conduși cu 1-0, era un meci important, dacă băteam deveneam lideri. Am marcat golul egalării, a fost un gol foarte frumos. Am sărbătorit cu aroganță, uitându-mă la fețele lor. A fost momentul meu. Un sentiment minunat” 

Vârful portughez plănuiește să se întoarcă într-o zi la Benfica: „Acum îmi dau seama cât de fericit eram acolo, vreau să mă întorc cândva și să rămân în istoria clubului”

Citește și:

Cristi Ganea pleacă din nou de la Athletic Bilbao » Antrenorul i-a decis viitorul: merge la Leganes

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează