INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Cristi Ganea pleacă din nou de la Athletic Bilbao » Antrenorul i-a decis viitorul: merge la Leganes

Articol de - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 12:44

Cristi Ganea, 27 de ani, fundașul stânga al lui Athletic Bilbao, va fi iar împrumutat de basci, la care nu are decât un meci în LaLiga. Îl vrea Leganes, echipa de pe locul 19 în La Liga.

Transferat la Bilbao în vara lui 2018, pentru un milion de euro, Cristi Ganea nu s-a impus la echipa bască. A crescut la juniorii clubului, dar la seniori nu a avut niciun impact la Athletic, deși fusese titular indiscutabil la Viitorul, cu cinci selecții la naționala mare. 

Cu argentinianul Eduardo Berizzo antrenor, a jucat un singur meci în LaLiga, 50 de minute pe 3 decembrie 2018. După acea partidă, 0-3 cu Levante, Berizzo a fost demis și înlocuit cu Gaizka Garitano, care l-a împrumutat în ianuarie la Numancia până la sfârșitul sezonului trecut. A fost titular, cu 17 prezențe în Segunda

Îl vrea Javier Aguirre

Întors pe „San Mamés”, nu a mai prins niciun minut la prima echipă. Și Garitano vrea să-l împrumute iar. În week-end, tehnicianul basc a declarat într-o conferință de presă: „În afara lui Ganea, nimeni nu va pleca. Ganea trebuie să joace”.

Probabil, va ajunge în următoarele cinci luni la Leganés, locul 19 în LaLiga. Unde antrenor e Javier Aguirre, fost selecționer al Mexicului și al Japoniei, ex-Atlético și Espanyol.

1 milion de eurovalorează Cristi Ganea (transfermarkt.de)

18 luni de contractmai are fundașul stânga cu Athletic (30 iunie 2021)

67 de minutea jucat Ganea la Bilbao (50 în LaLiga și 17 în Cupa Spaniei)

Vezi și: 

Ionuț Radu, rezervă la Genoa după 28 de meciuri! Antrenorul are o explicație stranie, iar fanii protestează: „E halucinant și rușinos!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează