INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Jocul interzis care a rupt relația Mauro Icardi - Wanda Nara: „Te uiți în telefon, dacă mă uit și eu”. Ce a putut descoperi nevasta atacantului

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 12:06 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 13:03

Atacantul argentinian Mauro Icardi trece printr-o perioadă tumultoasă cu Wanda Nara, soția sa, după ce aceasta a descoperit în telefonul lui un mesaj obscen primit de la un fotomodel. 

China Suarez, femeia acuzată că s-ar fi interpus între cei doi, a negat vehement că ar fi avut vreun fel de relație cu Icardi. 

Marca scrie, în schimb, că ruptura dintre soți ar fi plecat de la un joc ciudat între cei doi. Atacantul lui PSG ar fi avut el suspiciuni că Wanda îl înșală și ar fi cerut sâmbătă să se uite în telefonul soției. 

Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”
DIVORȚ
Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”

Jocul incredibil care a zguduit relația dintre Mauro Icardi și Wanda Nara

Aceasta ar fi acceptat, dar cu o singură condiție. Ca și ea, la rândul ei, să se uite în telefonul lui Mauro Icardi. Cei doi soți, care au împreună doi copii, au făcut schimb de telefoane, dar pariul s-a dovedit necâștigător pentru atacantul în vârstă de 28 de ani. 

Wanda Nara ar fi găsit pe contul de Telegram al fotbalistului un mesaj obscen trimis de fotomodelul argentinian China Suarez: „Trebuie să mergem cândva într-un loc în care nu te recunoaște lumea și să facem sex”. 

+16 FOTO

Atunci, situația a degenerat complet. Cei doi au avut o ceartă publică, iar Wanda s-a răstit la China Suarez în online. După meciul disputat de PSG contra lui Leipzig, Wanda și Mauro au reapărut împreună pe rețelele de socializare, ceea ce a făcut ca presa internațională să speculeze că a existat o împăcare. 

Mauro Icardi, primul mesaj după ce a fost acuzat de Wanda că a înșelat-o » Ce a postat pe Instagram

„Am înnebunit?! NU l-am călcat cu mașina!” » Acuze incredibile la adresa iubitei fostului star de la Real Madrid

Playtech: ȘOC! Medic infecționist din Iași, anunț BOMBĂ pentru românii vaccinați anti-Covid: „Sunt ca persoanele nevaccinate”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează