INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Liverpool este gata să renunțe la un jucător important! Klopp vrea un mijlocaș din Serie A

Joe Gomez este aproape de a ajunge la Lazio.
FOTO: Imago Images
Joe Gomez este aproape de a ajunge la Lazio. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 19:15

Liverpool este gata să renunțe la fundașul central englez Joe Gomez (25 de ani) pentru a îl putea aduce pe Anfield pe mijlocașul central sârb al celor de la Lazio, Sergej Milinkovic-Savic (27 de ani), notează cotidianul britanic Daily Express. 

Ciprian Tătărușanu, fără greșeală în derby-ul câștigat de AC Milan contra rivalei Juventus
Milan - Juventus 2-0
Ciprian Tătărușanu, fără greșeală în derby-ul câștigat de AC Milan contra rivalei Juventus

Joe Gomez va ajunge în Italia, Sergej Milinkovic Savic face cale întoarsă

Joe Gomez, fundaș cu 11 selecții adunate în naționala Angliei, va fi propus de conducerea englezilor în afacerea Sergej Milinkovic Savic, punctează sursa citată. 

Englezul este evaluat de formația de pe Anfield la suma de 31 de milioane de lire sterline (aproximativ 35 de milioane de euro), în timp ce cei de la Lazio nu sunt dispuși să renunțe la mijlocașul sârb pentru o sumă mai mică de 63 de milioane de lire sterline (aproximativ 72 de milioane de euro).

7 trofeea cucerit Joe Gomez cu Liverpool: 1 titlu în Premier League, 1 Cupă a Angliei, 1 Cupă a Ligii Angliei, 1 Supercupă a Angliei, 1 trofeu UEFA Champions League, 1 Supercupă a Europei și 1 Campionat Mondial al Cluburilor

din 2015este Joe Gomez la Liverpool, „cormoranii” plătindu-le celor de la Charlton Athletic suma de 4,90 de milioane de euro în schimbul acestuia

Astfel, cele două părți vor ajunge la un acord pentru o sumă înjumătățită de bani, în valoare de 32 de milioane de lire sterline (aproximativ 36 de milioane de euro), au mai scris cei de la Daily Express.

Lucas Leiva, despre Sergej Milinkovic Savic: „Are toate calitățile pentru a juca la cel mai înalt nivel”

Mijlocașul central brazilian Lucas Leiva (35 de ani), fost jucător atât la Liverpool, cât și la Lazio, în prezent fotbalist la Gremio, în țara natală, a spus despre mijlocașul sârb al italienilor că are toate calitățile pentru a juca la cel mai înalt nivel. 

Sergej Milinkovic Savic este Zlatan Ibrahimovic al mijlocașilor. Are toate calitățile pentru a juca la cel mai înalt nivel. Din punct de vedere fizic, este foarte puternic, iar în aer este remarcabil. Se descurcă la fel de bine și cu mingea. 

Poate marca și poate da și pase de gol. Are un șut foarte bun și este un jucător care progresează în fiecare an. Cu siguranță că este unul dintre cei mai buni fotbaliști cu care am jucat vreodată”, a declarat Lucas Leiva pentru Football Italia. 

305 aparițiia adunat Sergej Milinkovic-Savic în tricoul lui Lazio, reușind să marcheze 62 de goluri și să dea 57 de pase de gol

60 de milioane de euroeste cota de piață a sârbului, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Arsenal - Liverpool

Citește și alte articole:

Cristiano Ronaldo, vinovat pentru divorțul anului? Tom Brady a decis asta după o discuție cu el

Meciul cu Silkeborg i-a deschis ochii unui jucător de la FCSB » MM: „Mi-a zis că prefera să nu joace, nu e pregătit”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  09 Octombrie 2022, 09:38

Si zici tu Vladut ca Joe e jucator important la Liverpool, huh ? :))) A fost o perioada cand intr-adevar era un fundas central foarte bun. Apoi s-a accidentat rau si ... e cam om de echipa. A mai intrat acum cand era si Konate si Matip accidentati ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close