INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

John Terry ia 100 de lire sterline pentru un autograf! Cât cere pentru o ieșire la cină

John Terry, foto: Guliver/gettyimages
John Terry, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 17:27 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 17:27

John Terry (42 de ani), fostul superfundaș al lui Chelsea, face turul orașelor din Anglia la invitația făcută de „Knock Out Memorabilia”. Daily Telegraph a dezvăluit noul job al ex-internaționalului englez, care lucrează și drept consultant la academia lui Chelsea.

Nu mai departe decât săptămâna trecută, un mare fost internațional englez era pe punctul de a ajunge și el în Arabia Saudită. John Terry nu a căzut însă de acord cu șeicii de la Al-Shabab și oferta de a deveni în premieră antrenor principal nu s-a concretizat și într-un contract. 

Legenda lui Chelsea lucrează în continuare drept consultant la academia clubului londonez și, în paralel, și-a mai găsit o slujbă. Colaborează cu „Knock Out Memorabilia Events", o agenție ce organizează evenimente, la care sunt invitate mai multe personalități

Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni
SPANIA
Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni" + „Închisoarea e plină de proști, iar eu mă voi întoarce acolo”

Imaginea lui John Terry se vinde bine

Terry va pleca într-un tur prin mai multe orașe ale Angliei, unde se va reîntâlni cu fanii săi și va face și bani. Potrivit Daily Telegraph, John va da autografe pentru care cere suma de 100 de lire sterline (116,4 euro), iar în cazul în care un suporter dorește să iasă cu el la cină, pentru a socializa mai mult, atunci va trebui să scoată din buzunar 500 de lire sterline (582 de euro)! 

Tarifele nu sunt negociabile, după cum nu se cunoaște încă destinația fondurilor strânse cu ocazia acestei serii de evenimente. Biletul de intrare va costa 25 de lire sterline (29,1 euro)..

10 norocoși îl vor cunoaște pe John Terry

Există și o altă ofertă pentru susținătorii lui Chelsea și nu numai. Se pot achiziționa un „sponsorship package", ce permite amatorilor să servească o cină cu John și să primească și un autograf plus să facă și câteva poze cu idolul lor. Locurile sunt limitate însă la 10 persoane, care vor fi trase la sorți. Terry a fost secundul managerului la Aston Villa și Leicester.

717meciuri a bifat John Terry la Chelsea, reușind 67 de goluri și 27 de pase decisive. A evoluat timp de 17 ani la echipa londoneză (2000-2017)

Citește și: 

EXCLUSIV Denis Drăguș merge să facă vizita medicală » Salariu de Serie A! Ultimele informații despre transfer

FOTO Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni" + „Închisoarea e plină de proști, iar eu mă voi întoarce acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
demostene1
demostene1  •  12 Septembrie 2023, 18:34

la cate zeci de milioane a facut din fotbal, cu ce il ajuta sa faca cateva mii sau zeci de mii de lire acum?

mauru007
mauru007  •  12 Septembrie 2023, 17:57

Cat costa ca sa il cumperi de tot?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează