INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2019

ANGLIA U21 - FRANȚA U21 1-2 // VIDEO Accidentare horror în Anglia U21 - Franța U21: Jonathan Bamba a ieșit în lacrimi după un tackling sângeros! Nu va juca împotriva României și are ruptură la ligamentele gleznei

Jonathan Bamba
Jonathan Bamba

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 14:21

Franța U21 a câștigat meciul cu Anglia U21, 2-1, dar l-a pierdut pe Jonathan Bamba, victima unui atac de o agresivitate extremă. Mijlocașul stânga de 23 de ani a fost transportat la un spital din Cesena și nu va mai juca la EURO.

Primul meci la Euro U21, minutul 62, și francezul Jonathan Bamba a încheiat acest turneu final. Aflat în careu, atacantul lui Lille se pregătea să șuteze. Nu a mai avut timp. Englezul Choudhury a plonjat spre el într-un tackling extrem de agresiv. Piciorul său drept, întins ca o armă de asalt, a ratat contactul cu mingea și s-a oprit în glezna stângă a lui Bamba, făcând-o să se răsucească înfiorător.

Luat cu targa de pe teren, Bamba a fost transportat direct la un spital din Cesena. Selecționerul Sylvain Ripoll era îngrijorat după meci. Nu putea sărbători victoria contra Angliei. Se gândea la jucătorul său.

Curios, arbitrul sârb Jovanovic a avut nevoie de VAR și de reluarea acțiunii pe monitor pentru a-l elimina pe Choudhury. După absențele titularilor Diallo (operat) și Terrier (bolnav de oreion), încă o accidentare le mai lipsea francezilor.

După mai multe investigații, Bamba a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor gleznei stângi și nu va mai juca la EURO.

„Nu e pic de răutate la Choudhury. E un băiat bun. Știe că a rănit un adversar și că și-a abandonat coechipierii. I-a cerut scuze lui Bamba” Aidy Boothroyd, selecționer Anglia

Wolf are fractură de tibie și peroneu

O accidentare și mai gravă la acest Euro. La 2-0 cu Serbia, austriacul Hannes Wolf a fost atacat din lateral de Jovanovici. Piciorul drept e cedat sub forța adversarului. Wolf a suferit o fractură de tibie și peroneu.

CLASAMENT GRUPA C

clasament

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Azi, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația 4-1
  • 22:00 - Anglia - Franța 1-2

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI: 

VIDEO + FOTO Obosiți și speriați! Marile probleme ale englezilor de care pot profita „tricolorii” + unde trebuie să fie atenți!

AICI ai programul, rezultatele live și clasamentele actualizate de la EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  19 Iunie 2019, 19:04

@bazinga ce crezi...nu o să primești nimic pentru *** astea...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  19 Iunie 2019, 16:36

A ATACAT CA UN ANIMAL CIUDATUL ALA CU PARUL CAT CASA POPORULUI!Pacat de Bamba,a a vut un sezon fenomenal la LILLE si uite cum l-a nenorocit un killer fara creier!Franta e foarte tare....nu avem nicio sansa nici cu ei,nici cu Anglia....Victoria cu Croatia e pistol cu apa...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează