INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Jorge Jesus, către reporterii care nu respectau măsurile împotriva COVID-19: „Meritați să luați virusul!”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 21:24

Jorge Jesus (65 de ani), antrenorul celor de la Flamengo, a revenit în Portugalia după ce competiția din Brazilia a fost întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus. 

Antrenorul câștigătoarei Copei Libertadores și finalistei Campionatului Mondial al Cluburilor a revenit în țara natală după ce testul făcut pentru COVID-19 a ieșit negativ. A fost așteptat pe aeroport de mai mulți reporteri și cameramani care nu purtau măști și nu respectau nici măsurile de distanțare socială.

Jesus, echipat ca la carte împotriva virusului, le-a transmis că nu vrea să vorbească, apoi i-a rugat să se îndepărteze. După mai multe rugăminți nerespectate, antrenorul a răbufnit: „Meritați să luați virusul!”.

VIDEO / Klaus Iohannis anunță noi măsuri de carantină în România

Citește și alte știri despre coronavirus:

Interviu cu Liţă Dumitru, din SUA, a treia cea mai afectată țară de COVID-19: „Cum sunt tratați românii aici, în pandemie? E lucrul care m-a surprins cel mai mult"

Solidaritatea cluburilor mari cu cele mici e improbabilă. Urmează bătaia pe suporterii echipelor care se vor desființa!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
barkley
barkley  •  25 Martie 2020, 09:38

Bravo tata, are boase!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează