INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Jorge Jesus se întoarce la Benfica: „Bine ai venit acasă!”

Jorge Jesus a mai antrenat-o pe Benfica între 2009 și 2015
Jorge Jesus a mai antrenat-o pe Benfica între 2009 și 2015

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 13:17 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 13:23

Jorge Jesus, 65 de ani, cel care a propulsat-o pe Flamengo spre Copa Libertadores în 2019, a semnat cu Benfica, pe care a mai antrenat-o între 2009 și 2015.

La Rio de Janeiro, Jorge Jesus e deja regretat. La Lisabona, e fericire. Antrenorul portughez în vârstă de 65 de ani, care a cucerit nu mai puțin de 5 trofee într-un singur an la Flamengo, și-a dat demisia de la clubul brazilian. 

Jorge Jesus se întoarce la Benfica

„Mulțumim, Mister", i-au transmis oficialii cariocas celui ce i-a propulsat pe roș-negri spre Copa Libertadores. Trofeu pe care nu îl mai cuceriseră de 38 de ani! Și Liverpool i-a învins cu dificultate în finala Mondialului cluburilor: 1-0 după prelungiri.

Jesus se întoarce la Benfica, pe „Da Luz", unde a mai antrenat șase ani, între 2009 și 2015. Ulterior, a fost trei sezoane la Sporting Lisabona și unul la Al-Hilal, chiar înaintea lui Răzvan Lucescu. „Bine ai venit acasă, JJ", a fost primul mesaj al grupării lusitane. După un an tensionat, cu multe probleme interne, pierzând titlul în fața lui FC Porto, Benfica speră să-și revină cu "magicianul" din Amadora.

5 trofeea cucerit Jorge Jesus într-un an la Flamengo: Copa Libertadores, campionatul și Supercupa Braziliei, Supercupa sudamericană și campionatul statului Rio de Janeiro

10 trofeea cucerit Jesus la Benfica între 2009 și 2015: 3 titluri de campion, 5 Cupe ale Ligii, o Cupă și o Supercupă ale Portugaliei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

FOTO Cristiano Ronaldo, gest impresionant pentru doctorii cubanezi veniți în Italia

Tensiune imensă la Barcelona! Îl dau afară acum pe Setien? A intervenit și legendarul Rivaldo

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează