INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - CHELSEA 0-2

Jose Mourinho a jubilat după ce a îngenuncheat Liverpool: "Nu contează cine ia titlul, noi i-am bătut pe unde i-am prins"

Fernando Torres și Willian, bucurîndu-se după golul secund, foto: reuters
Fernando Torres și Willian, bucurîndu-se după golul secund, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 10:42

"Nu avem şanse la campionat. Liverpool şi City se bat pentru titlu, noi nu avem nimic de celebrat". Sînt cuvintele pline de o modestie veninoasă ale lui Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, cel care a învins-o pe Liverpool în ambele manşe din Premier League

A fost 2-0, pe Anfield (VIDEO AICI)
, după un meci în care "Chelsea a parcat două autobuze şi nu a ştiut cum să mai tragă de timp", după cum avea să declare la finalul meciului Brendan Rodgers, antrenorul lui Liverpool. A fost un meci pe care Mourinho l-a abordat tradiţional, cu trei închizători ce au aruncat o pelerină peste Luis Suarez şi l-au făcut invizibil, şi cu fundaşii dispuşi la un travaliu impresionant pentru a răscupăra greşelile din meciul cu Sunderland. În focul luptei, Mourinho a făcut şi o declaraţie de război faţă de oficialii Premier League, debutîndu-l pe cehul Kalas şi folosind mai multe rezerve.

"În meciul cu Liverpool au fost puse la bătaie trei puncte importante, iar noi aveam nevoie de cel puţin unul pentru a termina în top 3", a început Mourinho. "Indiferent cine ia titlul, putem spune că am învins campionii de fiecare dată", a continuat portughezul, care a subliniat faptul că Chelsea s-a impus în ambele manşe contra lui Liverpool şi Manchester City.

[VIDEO Nebunia lui Jose Mourinho » Cum a reacţionat The Special One după golul de 2-0 al lui Chelsea cu Liverpool]

"Bineînţeles, toată lumea se aştepta ca noi să venim aici şi să luăm 3-4, cum au făcut alte echipe, mulţi au crezut că e imposibil să cîştigăm. Dar echipa mea a jucat extraordinar, iar Demba Ba a avut o evoluţie gigantică. Ştiu că o să ziceţi iar că am fost defensivi. Sincer, eu nu prea înţeleg ce înseamnă pentru voi joc defensiv. Oricum, îl aveţi pe Jamie Redknapp (un jucător retras care acum comentează pentru Sky Sports şi care l-a criticat pe Mourinho după înfrîngerea cu Sunderland), un mare creier al fotbalului, poate să explice el ce s-a întîmplat pe teren", s-a răţoit portughezul de 51 de ani în faţa presei.

Chelsea a cîştigat 16 din cele 18 puncte puse în joc în meciurile cu echipele din top 4. Într-un retur în care s-au împiedicat doar de buturugi, albaştrii au primit un singur gol contra lui Manchester United, Manchester City, Liverpool, Tottenham sau Arsenal Londra, dar a înscris în nu mai puţin de 16 ocazii. Vezi aici clasamentul din Premier League.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
sek.91
sek.91  •  29 Aprilie 2014, 08:35
Postat de lfc_4_ever pe 28 Aprilie 2014, 13:03

daca asta e antrenorul secolului atunci Tele Santana cine este?

Secolul 21 a inceput in Ianuarie 2001 . Deci despre ce vorbesti tu acolo ?

supersolo
supersolo  •  28 Aprilie 2014, 21:24

Stancuvlad ...stai linistit ca o sa-l ia la anul titlul...anul viitor nici o sansa pentru nimeni ...iar MU va termina pe 2...americanii aia de acolo nu prea inghit infrangerile la rand....restul se vor bate ptr locurile 3.4-5....

mosu90
mosu90  •  28 Aprilie 2014, 21:06
Postat de mopuletz pe 28 Aprilie 2014, 16:56

Toti aveti dreptate! Eu am meciul meu cu baietii aia ce comenteaza fotbal pe EUROSPORT... De ce nu comentati voi patinaj artistic ca la fotbal nu va pricepeti ... La fotbal trebuie sa tineti cont de ceea ce sta scris pe tabela de marcaj. Nici mie nu mi-a placut ce am citit dupa meciul cu Sunderland, dar asta este fotbalul! Pacat ca nu exista posibilitatea sa accesam comentariul in limba engleza. Pana una alata mai cititi si voi ce se scrie pe BBC Sport, sa vedeti ce inseamna un comentariu obiectiv!

cand ii auzeam la suturile lui Liverpool : "ah daca dadea 1 metru un stanga", "ah daca nu era acolo", cand a intrat Cahill : "Chelsea baga un atacant" imi ziceam si eu "ah nu o avea si chelsea un gram de noroc sa castige si titlu si UCL" sa-i aud atunci pe marii experti ai fotbalului spectacol, spectaculos. De parca chelsea joaca sa ii placa lu X si Y. Chelsea joaca pentru ea si pentru fanii ei. PUNCT. Atata timp cat noua ne convine si ne place ce joaca, ciocu' mic. Logic ? Asa se pare, deci sfatul meu este: Duceti-va si spuneti-va frustrarile la neveste sau la mamicutele voastre scumpe. HATERILOR.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează