INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Jose Mourinho a refuzat o ofertă STRATOSFERICĂ: „Mulțumesc, dar nu pot accepta!” » A fost ademenit cu un salariu nemaivăzut în sport

Jose Mourinho // FOTO: Guliver/Getty Images
Jose Mourinho // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2019 12:53

Xu Jiayin, patronul lui Guangzhou Evergrande i-a propus lui Jose Mourinho un salariu anual de 100 de milioane de dolari. Portughezul i-a răspuns amabil: „Mulțumesc, dar nu pot accepta”.

Xu Jiayin, proprietarul trustului Evergrande Group și al clubului cu același nume din Guangzhou, l-a curtat insistent pe José Mourinho.

Al treilea cel mai bogat chinez, cu o avere estimată la 30,4 miliarde de dolari, s-a întâlnit cu antrenorul portughez și i-a făcut o ofertă nemaivăzută în sport pentru a pregăti echipa sa simultan cu naționala Chinei.

Conform Sky Sports, era vorba de 100 de milioane de dolari (aproximativ 90 de milioane de euro).

Lusitanul, în vârstă de 56 de ani, liber de contract după despărțirea de Manchester United (18 decembrie 2018), l-a refuzat amabil: „Mulțumesc, dar nu pot accepta”. Pentru Mou, elita spre care tinde dintotdeauna este foarte departe de fotbalul chinez. 

Vezi și: VIDEO Mario Balotelli, un nou gest HALUCINANT: i-a dat 2.000 de euro unui barman doar ca să sară în mare cu scuterul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  07 Iulie 2019, 18:17

foarte bine... nu banii inseamna totul... dar ce cu salarul ce l-ar castiga de la alta echipa de top din europa, ar muri8 de foame?? Cu vreo 30-40 mil/euro pe sezon mori de foame???

flaviuf
flaviuf  •  07 Iulie 2019, 16:45

Sa-i dea chinezului cineva telefonul lui Reghe.

mrtweaks
mrtweaks  •  07 Iulie 2019, 16:40
Postat de flo0000007 pe 07 Iulie 2019, 14:53

Bravo Mou.Asa da caracter,ce tinde tot timpul spre performanța.Poate vede si hapsânul nulitatea Razvan sau mai nou Hagi junior cu Russia lui.

Pana la urma e viata si treaba lor Nici mie nu imi place dar nu stau sa sar in carca lu Hagi sau Razvan sa ma reprezinte in lume, ma reprezint singur.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează