INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTRACT

VIDEO Contract nou pentru Mourinho și o superlovitură de imagine: „De ce să antrenez o singură echipă, când pot să le conduc pe toate?”

Jose Mourinho e noul ambasador al celor de la Topps / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Jose Mourinho e noul ambasador al celor de la Topps / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 19:40 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 21:22

Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma, a devenit partenerul oficial al companiei Topps, cea care, începând din 2024, va produce, în locul celor de la Panini, abțibildurile pentru Campionatele Europene.

Un astfel de moment istoric n-avea cum să nu vină la pachet și cu o mișcare de marketing pe măsură. Așa că cei de la Topps au punctat imediat: au bătut palma cu „The Special One”, tehnicianul devenind ambasadorul brand-ului, dar și „manager de autocolante”, după cum anunță goal.com.

Contract nou pentru Mourinho și o superlovitură de imagine: „De ce să antrenez o singură echipă, când pot să le conduc pe toate?”
Jose Mourinho, noul ambasador al celor de la Topps

Jose Mourinho, parteneriat de impact cu Topps

„Acest parteneriat e mai mult decât special pentru noi. De aceea, am ales pe nimeni altul decât pe «The Special One», Jose Mourinho. O adevărată legendă și unul dintre cele mai mari nume din fotbalul european”, a spus Patrick Rausch, șeful de marketing de la Topps.

Spotul publicitar care anunță colaborarea dintre Mourinho și cei de la Topps e spectaculos, charisma reputatului tehnician ieșind din nou la iveală. Mourinho vorbește despre realizările sale ca antrenor și despre noul său obiectiv: să preia o națională din Europa. Și anunță că, fiind Jose Mourinho, le va antrena pe toate! Moment în care îi este atrasă atenția că doar va alege ce jucători vor apărea pe stickere. 😂

Sunt Jose Mourinho. Am antrenat cele mai bune cluburi din lume, am câștigat campionatul în Italia, Portugalia, Anglia și Spania, și Liga Campionilor de două ori. Transform jucători buni în jucători mari și echipe mari în campioane. Mai am nevoie de o singură performanță: să antrenez o echipă națională din Europa. Dar de ce să antrenez o singură echipă, când pot să le antrenez pe toate? Sunt Jose Mourinho, managerul oficial al tuturor naționalelor pentru Euro 2024.
Monologul lui Mourinho din clipul publicitar pentru Topps

Monologul portughezului e întrerupt de un reprezentant Topps: „Vă rog să mă scuzați, domnule Mourinho. De fapt sunteți aici ca să alegeți jucătorii care vor apărea în albumul Topps pentru Euro 2024”. Reacția lui Mourinho e genială: „Exact cum am spus! Antrenorul oficial al tuturor echipelor de la Euro 2024... din albumul Topps. Jucători aleși de mine, Jose Mourinho”.

UEFA face o schimbare istorică: Topps înlocuiește Panini

UEFA recurge la o schimbare istorică. După mai bine de 40 de ani, compania italiană Panini nu va mai produce catalogul cu abțibilduri dedicat Campionatelor Europene. Modificarea intră în vigoare chiar de la următorul European, cel care va fi găzduit de Germania peste doi ani.

Reprezentanții UEFA au anunțat că partenerul Panini va fi înlocuit cu firma americană Topps începând cu EURO 2024, scrie ESPN. Până în acest moment, termenii acordului dintre cele două părți nu au fost dezvăluiți.

Achiziționat de gigantul „Fanatics” în ianuarie, într-o tranzacție ce a valorat aproximativ 500 de milioane de tolari, Topps va produce începând din 2024 abțibilduri pentru cele mai importante competiții inter-țări: Campionatele Europene din 2024, 2028, Europeanul feminin din 2025, dar și Nations League.

Topps era deja partenerul oficial al UEFA Champions League și al celorlalte competiții intercluburi. De acum, tot ei se vor ocupa de producția autocolantelor pentru competițiile europene dintre țări.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

FOTO UEFA, schimbare istorică după mai bine de 40 de ani » Decizia a fost anunțată astăzi

Planul FIFA pentru Qatar 2022 » Vrea să schimbe o regulă majoră a fotbalului înainte de Mondial!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează