INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Jose Mourinho îl amenință pe Cassano: „Se distrează, iar ceilalți muncesc serios. Să aibă grijă la Livaja!”

Jose Mourinho. Foto: Imago Images
Jose Mourinho. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 13:17 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 13:27

Jose Mourinho (60 de ani) i-a răspuns ironic lui Antonio Cassano (40 de ani), după ce fostul atacant îl criticase pe antrenorul Romei: „La Madrid lumea își aduce aminte numai de geaca lui!”.

José Mourinho nu rămâne niciodată dator când cineva îl atacă. La fel s-a întâmplat și cu Antonio Cassano, pe care portughezul l-a ironizat în stilu-i înțepător, caracteristic. 

Detalii de ultimă oră de la Cluj » Cristi Balaj a anunțat care e starea terenului înainte de CFR Cluj - FCSB + Câți spectatori sunt așteptați la derby: „Nu împiedicăm accesul nimănui”
CFR CLUJ - FCSB
Detalii de ultimă oră de la Cluj » Cristi Balaj a anunțat care e starea terenului înainte de CFR Cluj - FCSB + Câți spectatori sunt așteptați la derby: „Nu împiedicăm accesul nimănui”

Jose Mourinho i-a răspuns ironic lui Antonio Cassano

„Fiecare e liber să aibă preferințe și să critice. Dar când vine vorba de unii precum Antonio, situația stă diferit. El doar se distrează, iar ceilalți muncesc serios. Dacă o critică pe Roma sau pe Mourinho nu-i interesează. Cassano a jucat la Roma, Inter și Real. 

La Madrid lumea își aduce aminte doar de geaca lui, cu Roma a câștigat o Supercupă fără să joace, la Inter nici măcar nu a cucerit nici Cupa Lombardiei, în amical. Știe el ce am câștigat eu cu Inter, Real Madrid si Roma?”, a declarat actualul tehnician al capitolinilor, potrivit vocegiallorossa.it.

Jose Mourinho îl amenință pe Cassano: „Se distrează, iar ceilalți muncesc serios. Să aibă grijă la Livaja!”
Ronaldo (dreapta) și Antonio Cassano (stânga), pe banca de rezerve a lui Real Madrid (2006). Foto: Imago Images

Jose Mourinho îl amenință pe Antonio Cassano: „Să aibă grijă la Livaja!”

Mourinho a ținut să-i amintească și de un conflict fizic pe care l-a avut la echipa nerazzurra: „O să aibă o problemă cu mine, nu eu cu el. O să-i spun numai un singur lucru. Ai grijă Antonio, tu ai 40 de ani și eu 60, uneori apare și Marko Livaja și atunci situația chiar se complică!”, i-a transmis lui Cassano, povestea fiind dezgropată de Jose în cotidianul Marca. 

Italiienii se întreabă însă cum de știe despre acel incident de la antrenament: „Nu este clar de unde a aflat Mourinho despre asta, dat fiind că nu l-a pregătit niciodată pe Cassano”.

Antonio Cassano: „Jose Mourinho e un zero barat”

Antonio Cassano spusese despre Mourinho că nu mai e de nivelul lui Real Madrid: „N-am nici cea mai vagă idee cum obține rezultate. E un actor, zero barat ca antrenor. Nu-i mai pasă de fotbal. E un foarte bun comunicator, dar ca tehnician, Real Madrid sau Saint-Martin e același lucru pentru el. Dacă cei de Madrid știu fotbal, atunci nu o să-l caute nimeni să-l cheme înapoi”.

Jose Mourinho îl amenință pe Cassano: „Se distrează, iar ceilalți muncesc serios. Să aibă grijă la Livaja!”
Antonio Cassano. Foto: Instagram

Jose Mourinho a înțepat-o și pe Juventus

Portughezul, ajuns cu Roma pe locul 3 după victoria cu Torino (1-0), a trimis și săgeți către Juventus, făcând aluzie la depunctarea cu -15 a bianconerilor din clasamentul Seriei A, în scandalul plusvalențelor fictive. 

Sunteți siguri că nu are 59 de puncte? Totuși, suntem în Italia, deci ne aflăm acum pe locul 4!”, a spus Jose, convins că penalizarea se va șterge.

VIDEO. Rezumatul meciului Torino-Roma (0-1)

Citește și:

Nu e Chivu! Cine e primul nume de antrenor principal de pe lista celor de la Inter Milano

Scandal uriaș după Real - Villarreal! Un star al lui Ancelotti i-a dat un pumn în față unui adversar în parcarea stadionului

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  09 Aprilie 2023, 16:20

Cassano ramame un arogant cu patru clase !! A fost un jucator talentat, dar la nicio echipa nu a confirmat !! A avut aceleasi probleme si cu Ancelotti, caruia nu-i atribuie niciun merit la toate trofeele obtinute in cariera !! Ca jucator, Ancelotti a avut mari succese la Roma, Milan si la nationala Italiei, in timp ca scandalagiul Cassano s-a remarcat in fotbalul italian doar prin scandaluri si indisciplina !! Trebuie sa fi de rea credinta ca sa nu-i recunoati meritele lui Mou in castigarea atator trofee, fiind ultimul antrenor care a adus Italiei ultima cupa Champions League cu Inter !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează