INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Jose Mourinho „tună” înainte de Derby della Capitale: „Noi am jucat în Conference League, în timp ce Lazio și Sarri au stat acasă și au fumat”

Jose Mourinho, antrenor AS Roma // foto: Guliver/gettyimages
Jose Mourinho, antrenor AS Roma // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 15:47 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 16:11

Jose Mourinho (59 de ani), antrenorul lui AS Roma, a „tunat” la adresa ligii italiene după meciul cu Vitesse, scor 1-1, din optimile de finală ale Conference League.

Joi seara, într-un meci început la ora 22:00, AS Roma a remizat cu echipa olandeză Vitesse, 1-1, în returul optimilor de finală ale Conference League.

Cu o victorie la limită în tur, 1-0, AS Roma a avansat în faza sferturilor. După confruntarea cu Vitesse, Jose Mourinho a privit către următorul duel al echipei sale, partida de campionat cu Lazio.

„Derby della Capitale” este programat duminică, 20 martie, de la ora 19:00, ceea ce-l nemulțumește teribil pe Mourinho. AS Roma are doar două zile și jumătate de odihnă până la meci, în vreme ce Lazio n-a mai jucat de pe 14 martie, de la un 1-0 cu Venezia.

Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță și-au aflat următoarea adversară din Conference League + Adversar facil pentru Barcelona în Europa League. Tabloul complet al semifinalelor și „sferturilor”
TRAGERE LA SORȚI
Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță și-au aflat următoarea adversară din Conference League + Adversar facil pentru Barcelona în Europa League. Tabloul complet al semifinalelor și „sferturilor”

Jose Mourinho „tună” înainte de AS Roma - Lazio

„Sunt fericit că am avansat în competiție, dar nu sunt fericit pentru că Lazio stă și fumează o țigară alături de Sarri, în timp ce noi am jucat cu mulți fotbaliști ce vor evolua și duminică.

Acum trebuie să ne gândim la derby. Sari și-a fumat țigara astăzi, dar eu merg acasă să pregătesc meciul”, a spus Mourinho pentru Sky Sports Italia, citat de Corriere dello Sport.

În tur, pe 26 septembrie 2021, Lazio a câștigat cu 3-2 în fața celor de la AS Roma. Echipa lui Mourinho ocupă locul 6 în Serie A, cu 48 de puncte, unul sub locul 5, ocupat chiar de Lazio.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce transfer! Valentin Cojocaru a semnat cu o echipă importantă din fotbalul european

Cum au fost văzuți românii în Galatasaray - Barcelona: „Cicâldău n-a putut organiza rețeaua de pase la mijloc. Trebuia scos mai devreme”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1385168775251806
Stolz Ultras  •  18 Martie 2022, 20:21

Sarri te bate cu tigara in gura..cate ai luat la ultima reprezentatie de la vulturi..?? Doar 3..dai Lazio,dai!!

doxin
doxin  •  18 Martie 2022, 18:39

Eventual trebuia sa joace lazio un amical ca sa nu mai planga expiratul asta..sa pregateasca meciul ca de aia castiga milioane fara sa faca performante

magic4ever
magic4ever  •  18 Martie 2022, 16:50

Poate ii mai demoleaza iar norvegienii de la Bodo/Glimt pe Roma....in grupe au castigat cu 6-1 si pe Olimpico a fost 2-2....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează