INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jose Mourinho, cuvinte tari pentru antrenorii din Premier League: „Dacă nu vreți să jucați, stați acasă și uitați-vă la Bundesliga!”

Jose Mourinho o antrenează pe Tottenham din noiembrie 2019 // sursă foto: Guliver/gettyimages
Jose Mourinho o antrenează pe Tottenham din noiembrie 2019 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 20:44

Jose Mourinho (57 de ani), antrenorul echipei engleze Tottenham, a răbufnit la adresa antrenorilor din Premier League, pe tema reluării sezonului competițional.

Dacă nu vreți să jucați, stați acasă și uitați-vă la Bundesliga!”, le-ar fi spus Mourinho acestora, conform Daily Mirror. Antrenorul lusitan așteaptă cu nerăbdare revenirea fotbalului în Anglia și a făcut această remarcă în cadrul unei întâlniri a Asociației Antrenorilor din Premier League.

Tottenham ocupă a 8-a poziție în Premier League. Vezi aici întregul clasament

Pep Guardiola și Frank Lampard au rețineri

Spre deosebire de Mourinho, Frank Lampard (41 de ani) și Pep Guardiola (49), antrenorii de la Chelsea și respectiv Manchester City, nu sunt siguri că reluarea timpurie a sezonului ar fi benefică. De aceeași părere cu aceștia sunt Nigel Pearson (56, Watford) și Graham Potter (44, Brighton).

În urmă cu o zi, Jose Mourinho a insistat public că își dorește ca fotbalul să se reia în curând, însă doar dacă acest lucru s-ar putea realiza în siguranță. „Vreau să mă antrenez, sunt disperat ca Premier League să se întoarcă de îndată ce acest lucru va fi sigur, acum vedem și alte ligi pregătindu-se să revină la antrenamente”, spunea antrenorul portughez.

Bundesliga revine în această săptămână

Primele două ligi din Germania, Bundesliga 1 și 2, vor reveni în această săptămână. 16 mai este data primelor meciuri din campionatul germaniei, prima competiție de top care se reia.

VIDEO. Match Preview. Bundesliga revine sâmbătă cu un duel puternic. Dortmund o înfruntă pe Schalke

Citește mai multe știri despre Premier League:

Dezmăț sălbatic până în zori, cu băuturi fine, baloane și femei » Un jucător din Premier League a promovat campania „Stați în casă”, dar apoi a dat o petrecere secretă!

Spovedania tulburătoare a lui Paul Merson, legenda lui Arsenal: a pierdut o sumă astronomică pe droguri, alcool și jocuri de noroc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează