INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

FOTO Jose Mourinho, gest superb înainte de Revelion » Antrenorul și-a petrecut ultimele ore din an alături de mai mulți oameni nevoiași

Jose Mourinho la centru social din Roma
Jose Mourinho la centru social din Roma

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 ianuarie 2022 14:49 / Actualizat sambata, 01 ianuarie 2022 15:16

Jose Mourinho (58 de ani), antrenorul celor de la AS Roma, a sărbătorit Revelionul într-un stil diferit. Tehnicianul romanilor a fost surprins la un centru social, ajutând oamenii nevoiași din capitala Italiei.

Cunoscut ca un tip „arogant” când e vorba despre fotbal, „Specialul” nu se dă la o parte când este nevoie să ofere ajutor. 

În ultima zi din an, acesta a fost la Caritas, un centru social din Roma, unde a împărțit cadouri și alimente oamenilor nevoiași, antrenorul „giallorossi” livrând zahăr, paste, conserve de carne și alte lucruri necesare în viața de zi cu zi și și-a garantat sprijinul  moral și material și în 2022.

Portughezul s-a oprit o oră, a stat de vorbă cu toată lumea, le-a urat de bine, a făcut câteva fotografii și i-a promis că se va întoarce.

Apoi, acesta  a postat un mesaj pe contul său de Instagram cu ocazia trecerii într-un nou an:  „La mulți ani și un 2022 fericit tuturor. Dar vă rog să nu vă prefaceți că nu știți, să nu uitați realitatea. Întotdeauna sunt oameni care au nevoie de voi și au nevoie de noi toți. Mulțumiri celor de la Caritas pentru munca lor fantastică pe care o fac în fiecare zi”, a fost mesajul lui Jose Mourinho.

Mourinho nu e la primul gest caritabil

Antrenorul portughez nu este la primul gest caritabil pe care îl face. În martie 2020, când pandemia de coronavirus a acaparat Europa, Mourinho, care era manager la Tottenham, a fost surprins lucrând alături de asociația caritabilă Age UK, lângă complexul de antrenament al lui Spurs din Enfield, nordul Londrei, în timp ce livra hrană membrilor în vârstă ai societății. 

Cu masca pe față și cu mănuși de protecție, „Specialul” a fost filmat în timp ce pregătea pachetele pentru vârstnici.

Jose Mourinho, gest superb înainte de Revelion » Antrenorul și-a petrecut ultimele ore din an alături de mai mulți oameni nevoiași

Asociația caritabilă a livrat bunuri esențiale membrilor vârstnici ai societății, care au fost sfătuiți să stea în carantină pentru următoarele 12 săptămâni, iar Mourinho a fost unul dintre ajutoare.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Se termină coșmarul pentru George Pușcaș? » Fără gol din aprilie, e dorit în Italia

De azi pot semna cu orice club » Primul „11” al fotbaliștilor care au intrat în ultimele 6 luni de contract

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  01 Ianuarie 2022, 18:22
Postat de ionescugeorge77 pe 01 Ianuarie 2022, 15:25

Mou este un mare om ...un mare caracter ...de aceea are si rezultate ...cati antrenori de la noi doneaza alimente bolnavilor de covid-19?...va spun eu ...niciunul ...dar absolut niciunul ...

De ce bolnavilor de covid? La ăia nici nu ai dreptul să intri. Mai degrabă săracilor!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Ianuarie 2022, 15:25

Mou este un mare om ...un mare caracter ...de aceea are si rezultate ...cati antrenori de la noi doneaza alimente bolnavilor de covid-19?...va spun eu ...niciunul ...dar absolut niciunul ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează