INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Jose Mourinho, impresionat de Cristiano Ronaldo: „E un caz de studiat genetic!"

Articol de - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 14:20

Jose Mourinho, 56 de ani, l-a ridicat în slăvi pe Cristiano Ronaldo, jucătorul lui Juventus: „Deloc nu mă surprinde că şi la 34 de ani rămâne un mare jucător, cu o mentalitate extraordinară. Se gândeşte doar să joace mai bine şi să câştige".

Pokerul reuşit în meciul din Lituania l-a făcut pe Ronaldo golgheterul all-time al preliminariilor CE şi i-a atras laude din partea unui fost antrenor al său de la Real. Jose Mourinho e impresionat de conaţionalul său, aflat acum la Juventus: „Deloc nu mă surprinde ceea ce face. La 34 de ani, e un mare jucător la un club de top şi cu ambiţii foarte mari. În termeni genetici, Cristiano e caz de studiat, şi la nivelul mentalităţii extraordinare!". 

„Înscrie şi la 50 de ani!" 

Managerul, liber de contract din decembrie după divorţul de Man. United, explică, în interviul pentru Canal 11, longevitatea atacantului la cel mai înalt standard: „Ronaldo este un fenomen, pentru că nu se gândeşte decât cum să joace mai bine şi să câştige meciuri şi cât mai multe trofee. De aceea mi se pare cât se poate de normal tot ceea ce reuşeşte în teren. Sunt convins că atunci când va ajunge la 50 de ani şi va fi invitat de FIFA la un meci demonstrativ între marile legende ale fotbalului mondial, Cristiano va juca şi tot va marca".

93 de goluria marcat Ronaldo în 160 de meciuri pentru Portugalia. A înscris contra a 40 de naţionale şi 150 de echipe de club şi are 25 de reuşite în preliminariile CE

VEZI ȘI:

Leo Messi este tranșant: „Rămân pe viaţă la Barcelona, dar vreau un proiect câştigător!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează