INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jose Mourinho, înțepătură pentru fosta sa echipă după golul lui Gareth Bale: „Când voi avea 5 minute, o să mă uit pe site-ul lui Real Madrid”

Jose Mourinho, antrenor Tottenham // foto: Guliver/gettyimages
Jose Mourinho, antrenor Tottenham // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 12:32 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 13:52

Gareth Bale (31 de ani) a marcat primul gol de la revenirea la Tottenham, în victoria cu Brighton (2-1). La finalul meciului, antrenorul Jose Mourinho (57) a taxat-o pe Real Madrid, echipa de care aparține galezul.

Gareth Bale a adus victoria lui Tottenham cu Brighton, marcând cu capul după o centrare a lui Sergio Reguilon. Jose Mourinho, antrenorul lui Spurs, a elogiat personalitatea de care a dat dovadă galezul și a înțepat-o pe Real Madrid, echipa de la care Tottenham l-a împrumutat pe Bale.

Jose Mourinho: „Bale merită acest gol”

„De o săptămână, Gareth crește în continuu. Merită acest gol. Când voi avea 5 minute, mă voi uita pe site-ul lui Real Madrid să văd ce vor scrie despre el. A dat dovadă de personalitate și a avut un impact grozav, marcând un gol foarte important pentru noi. Știe că ne pasă de el, iar lui îi pasă de club. Cred că se potrivește perfect aici. Este foarte calm, foarte inteligent”, a declarat Mourinho, potrivit AS.

Bale a avut nevoie doar de 3 minute pentru a face diferența cu Brighton. A intrat pe teren în minutul 70, la 1-1, iar 3 minute mai târziu a stabilit scorul final al partidei, 2-1. Este primul gol al galezului de la revenirea la Tottenham. Bale a început doar 2 meciuri ca titular sub comanda lui Jose Mourinho, cu LASK și Antwerp, ambele în Europa League.

Timp de 7 ani, din 2013 până în această vară, Bale a jucat pentru Real Madrid. Galezul ar putea reveni la echipa din capitala Spaniei vara viitoare, atunci când împrumutul la Tottenham îi expiră. La Real Madrid a activat și Jose Mourinho, ca antrenor, între 2010 și 2013. 

VIDEO. Golul lui Gareth Bale cu Brighton

Gareth Bale's first goal since returning!

The goal you've waited seven years for... 😍 𝗕𝗔𝗟𝗘 𝗜𝗦 𝗕𝗔𝗖𝗞! 😍

Publicată de Tottenham Hotspur pe Duminică, 1 noiembrie 2020

Citește mai multe știri din Premier League:

Pep Guardiola și restul cluburilor din Premier League fac un apel disperat: „Avem nevoie de 5 înlocuiri”

Jurgen Klopp a găsit înlocuitorul perfect pentru Van Dijk și Fabinho: „Este un monstru la duelurile aeriene!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  02 Noiembrie 2020, 16:36

Revoltator este ca Zidanne l-a indepartat si pe fundasul stanga Sergio Reguilon, jucator foarte bun(ca si pe fundasul dreapta Asraf Hakimi)-pe 30 de milioane, ca sa-l aduca pe Mendy-francez,nu-i asa-pe 60 de milioane!Iar cand s-a accidentat Dani Carvajal...n-are inlocuitor,acest Mendy fiind fundas stanga!Si care nu a dat nici macar o centrare buna de cand e la Real Madrid!

mariuss72
mariuss72  •  02 Noiembrie 2020, 16:03

Sa se uite, prostul, o sa vada cel mai mare club din lume pe primul loc, el se chinuie sa bata niste anonimi, cu o echipa plina de vedete.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează