INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATALANTA - LIVERPOOL

Jurgen Klopp a găsit înlocuitorul perfect pentru Van Dijk și Fabinho: „Este un monstru la duelurile aeriene!”

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 09:45 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 12:03

Liverpool întâlnește Atalanta în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, marți, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Sport, Digi Sport și TV Telekom Sport.

După ce i-a pierdut pe Virgil van Dijk și Fabinho, ambii accidentați, managerul cormoranilor caută soluții pentru meciul din grupele UEFA Champions League. Din nefericire pentru Jurgen Klopp, Nat Philipps nu este pe lista UEFA și nu va putea juca împotriva italienilor, după ce la partida cu West Ham din campionat, câștigată de „cormorani” cu 2-1, a fost desemnat omul meciului. 

Acesta nu a fost chiar primul meci pentru Liverpool pentru fundașul de 23 de ani. El a jucat un singur meci pentru „cormorani” până la împrumutul la Stuttgart, fiind introdus într-o partidă de Cupa Angliei.

„Nu e Messi, dar cui îi pasă?”

După partida din campionat, Jurgen Klopp nu a ezitat să îl laude pe omul care a impresionat încă de la primul meci: „Este un tip fantastic, deștept, inteligent. Nu place ochiului, nu eMessi, dar cui îi pasă? Este un monstru la duelurile aeriene! A fost incredibil. A fost primul lui meci, vă dați seama ce tensiune strânsese după atâta așteptare. Are o poveste nebună, s-a dus trei ani să învețe la un colegiu din Statele Unite! Îl doreau 12 echipe”.

Ovidiu Hațegan, delegat la Atalanta – Liverpool

Hațegan, care a mai condus Dinamo Kiev – Juventus și Atletico Madrid – Salzburg, va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Al patrulea oficial va fi Sevastian Colțescu. În camera VAR se vor afla Juan Martinez Munuera și Isvan Kovacs.

VIDEO Jucătorii lui Liverpool fac spectacol la antrenamente

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

VIDEO Ionuț Nedelcearu, la primul gol pentru AEK Atena! Fundașul român, titular incontestabil în Grecia

VIDEO Moment inedit în Serie A! Fumigene au aterizat pe gazon, deși meciul se juca fără spectatori!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
884232048281235
Itu Valer-Octavian  •  02 Noiembrie 2020, 14:15
Postat de nebeleizis pe 02 Noiembrie 2020, 10:37

Banuiesc ca de la mine aflati acum ca Nat Phillips nu e pe lista UEFA. Deci nu va juca. Cu placere.

Mulțumesc.

nebeleizis
nebeleizis  •  02 Noiembrie 2020, 10:37

Banuiesc ca de la mine aflati acum ca Nat Phillips nu e pe lista UEFA. Deci nu va juca. Cu placere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close