INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Jose Mourinho nu i-a rămas dator: „Asta este diferența dintre un antrenor de succes și unul care abia a câștigat câteva trofee”

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 11:56 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 12:46

Lazio și AS Roma se vor înfrunta duminică seară de la ora 19:00 în „Derby della Capitale” pe Stadio Olimpico. Înaintea duelului din Serie A, cele două echipe sunt angrenate în competițiile europene, unde Lazio a învins-o marți seară pe Feyenoord, scor 1-0 în grupa E a Ligii Campionilor, iar AS Roma o va înfrunta joi pe Slavia Praga în grupa G din Europa League.

Înaintea derby-ului, Maurizio Sarri, antrenorul lui Lazio, a declarat că echipa lui are un meci dificil cu Feyenoord, în timp ce AS Roma va juca un „meci amical” cu Slavia Praga.

Internetul a „erupt” » Cele mai tari glume după ce United a ajuns ultima în grupa de UCL
Copenhaga - Manchester United
Internetul a „erupt” » Cele mai tari glume după ce United a ajuns ultima în grupa de UCL

Jose Mourinho: „Asta este diferența dintre un antrenor de succes și unul care abia a câștigat câteva trofee”

Jose Mourinho n-a rămas dator la comentariul lui Maurizio Sarri și i-a răspuns la conferința dinaintea partidei cu Slavia Praga: „ Cel mai important meci pentru mine e întotdeauna următorul. De când am devenit antrenor, așa a fost cazul. Dacă cineva trebuie să se simtă ofensat de comentariile lui Sarri, ar trebui să fie Slavia Praga, nu eu.

Este ca și cum a susținut că Slavia nu are calitate. Eu îmi respect mereu adversarii, cred că asta este diferența dintre un antrenor care are 26 de trofee câștigate și altul care abia a câștigat câteva. Fiecare meci trebuie tratat serios, nu există amicale. Mi-aș dori să aud reacția Ligii Italiene despre aceste comentarii.”

2trofee a câștigat Maurizio Sarri până acum: Serie A cu Juventus în sezonul 2019/2020 și Europa League cu Chelsea în sezonul 2018/2019

Jose Mourinho: „Încercăm să ajungem în Champions League prin orice modalitate”

AS Roma a ratat calificarea în Champions League sezonul trecut, după ce a terminat sezonul în afara primelor patru clasate în Serie A și a pierdut finala Europa League la loviturile de departajare în fața Sevillei, scor 1-4. 

Jose Mourinho a declarat că obiectivul echipei este accederea în Champions League în sezonul viitor: „Vom încerca să ne calificăm prin orice modalitate. Vrem să ne clasăm cât mai sus în Serie A și să continuăm să jucăm bine în Europa pentru al treilea an consecutiv. Vom avea dificultăți, sunt foarte multe meciuri de jucat, dar am fost învățat că întotdeauna cel mai important meci este următorul.”

Vezi și alte știri:

Rotaru a luat o decizie fără precedent: „Prima dată în 10 ani când fac asta. Nimeni nu are curajul să întrebe de ce”
CSU CRAIOVA
Rotaru a luat o decizie fără precedent: „Prima dată în 10 ani când fac asta. Nimeni nu are curajul să întrebe de ce”
N-a mai îndurat! Carlo Ancelotti, răspuns acid pentru Gerard Pique: „Trăiește în lumea lui”
REAL MADRID
N-a mai îndurat! Carlo Ancelotti, răspuns acid pentru Gerard Pique: „Trăiește în lumea lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ssLazio
ssLazio  •  09 Noiembrie 2023, 13:40

Giose sa se uite la ce lot si buget are la Roma si tot sub Sarri se pozitioneaza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează