INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho, conflict cu Ronaldo: „Nu i-a plăcut ce i-am spus” » Recunoaște o greșeală după 10 ani: „A fost victima mea”

Jose Mourinho a lucrat 3 ani cu Cristiano Ronaldo la Real Madrid
Jose Mourinho a lucrat 3 ani cu Cristiano Ronaldo la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 18:56 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 19:18

Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma, a vorbit în cartea „Rămâi nebun și flămând”, scrisă de prietenul Joao Gabriel, despre episodul din 2011, când, în timpul Supercupei Barcelona - Real Madrid 3-2, Mou i-a înfipt degetul în ochi lui Tito Villanova, pe-atunci „secundul” lui Guardiola la Barca.

„Eu am greșit, nu trebuia să fac acel gest. Imaginea aceea va rămâne pentru totdeauna. Tito nu a greșit cu nimic atunci, a fost doar victima mea. Dacă aș da timpul înapoi, n-aș mai repeta momentul”, a spus Mourinho în carte.

Jose Mourinho regretă incidentul cu Tito Vilanova din perioada Real Madrid

Era returul Supercupei Spaniei, Barcelona - Real Madrid 3-2. În tur, pe Bernabeu, meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, iar Barcelona a câștigat în cele din urmă trofeul.

După acel incident, desfășurat în timpul unui meleu, Mourinho a fost suspendat două etape, însă a scăpat de pedeapsă după apel. Tito Vilanova a decedat la doar 45 de ani, pe 25 aprilie 2014, după o luptă dură cu cancerul la glanda parotidă.

Mourinho, conflict cu Ronaldo: „Nu i-a plăcut ce i-am spus” » Recunoaște o greșeală după 10 ani: „A fost victima mea”

Jose Mourinho, despre Cristiano Ronaldo: „Am o problemă cu fotbaliștii egocentrici”

De asemenea, Mourinho a povestit și un episod tensionat cu Cristiano Ronaldo, tot din perioada Real Madrid, petrecut în 2013, pe finalul unei victorii cu Valencia, 2-0.

„Am o problemă cu fotbaliștii egocentrici, care pun interesele personale mai presus de obiectivul echipei. Era ultimul minut, noi veneam după două remize, iar el a încercat să dribleze un adversar. A pierdut mingea, iar Valencia a fost aproape de gol. I-am reproșat, lui nu i-a convenit, dar conflictul nu a degenerat”, a mai relatat portughezul.

Jose Mourinho a pregătit-o pe Real Madrid între 2010 și 2013, câștigând un titlu, o Cupă și o Supercupă a Spaniei.

Imagini senzaționale cu sosirea lui Jose Mourinho la Roma

Jose Mourinho, 58 de ani, a avut o primire fantastică la sosirea la Roma, unde urmează să înceapă oficial munca de antrenor la AS Roma.

După aterizarea pe aeroportul Ciampino, el s-a pozat cu fularul giallorosso și s-a îndreptat cu mașina spre baza de pregătire de la Trigoria. Acolo a fost primit cu urale de fani.

Mourinho a semnat pe 3 ani cu AS Roma, după ce a fost îndepărtat de la Tottenham înainte de finalul sezonului. În Italia, Mou a mai antrenat la Inter, cu care a cucerit 2 titluri, o Cupă, o Supercupă și Liga Campionilor între 2008 și 2011.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Neymar, provocat să numească 5 jucători mai tehnici decât el: „Cu toată modestia din lume...”

Patrick Vieira se întoarce în fotbal » Fostul mare jucător va antrena în Anglia

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează