INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Neymar, provocat să numească 5 jucători mai tehnici decât el: „Cu toată modestia din lume...”

Neymar s-a calificat în semifinalele Copei America alături de Brazilia // foto: Guliver/gettyimages
Neymar s-a calificat în semifinalele Copei America alături de Brazilia // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 17:58 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 20:11

Neymar (29 de ani), unul dintre cei mai spectaculoși jucători din fotbalul mondial, a numit 5 fotbaliști pe care îi consideră mai tehnici decât el.

Vedeta lui PSG, care și-a făcut un renume din stilul său spectaculos de joc, cu multe driblinguri, a fost provocat să aleagă 5 jucători cu mai multă abilitate tehnică decât are el.

Participant la Copa America în această perioadă, alături de reprezentativa Braziliei, misiunea lui Neymar de a alege cei 5 jucători în cauză nu a fost ușoară.

Neymar, provocat să numească 5 fotbaliști mai tehnici decât el: „Cu toată modestia...”

„Mai tehnici decât mine? Nu știu dacă pot răspunde la asta, cu toată modestia din lume, mă consider unul dintre cei mai tehnici jucători din fotbalul de astăzi. Dar aș spune Messi, un jucător cu care mi-ar plăcea să mai joc, este numărul 1, cel mai bun dintre toți. Orice club, orice jucător îl iubește, toată lumea vrea să joace alături de el.

Pe lângă Messi, (Eden) Hazard, De Bruyne și Verratti. Îmi lipsește unul, corect? Thiago”, a spus Neymar pentru Oh My Goal.

Acuzații grave pentru Neymar: de ce Nike a ales să rupă contractul cu brazilianul, după 15 de ani!
PSG
Acuzații grave pentru Neymar: de ce Nike a ales să rupă contractul cu brazilianul, după 15 de ani!

Surprinzătoare a fost alegerea lui Thiago Alacantara, mijlocașul lui Liverpool. Jucător de mare clasă și dublu câștigător al Ligii Campionilor, mijlocașul spaniol nu a avut parte de un sezon reușit la Liverpool, cu un singur gol în 30 de meciuri.

Neymar, statistici incredibile

Crescut de Santos, în țara natală, Neymar a prins un transfer la Barcelona în 2013, pe când avea 21 de ani. A petrecut 4 ani la echipa blaugrana, înainte ca PSG să îl facă cel mai scump fotbalist din istorie, plătind pe el 222 de milioane de euro!

Neymar, provocat să numească 5 jucători mai tehnici decât el: „Cu toată modestia din lume...”
Neymar, unul dintre jucătorii vitali de la PSG, foto: Imago

La echipele de club, Neymar a înscris 262 de goluri și a oferit 163 de pase decisive în 436 de meciuri. Brazilianul este impecabil și la națională, pentru care a înscris 68 de goluri și a pasat decisiv de 47 de ori în 109 selecții.

Neymar rămâne la Paris! Până în 2025, nu 2026, cât anunța presa franceză. „E o mare bucurie să continui aventura la Paris Saint-Germain. Sunt foarte fericit la Paris”, a declarat brazilianul. Sunt mândru să fac parte din acest grup, să muncesc zi de zi alături de acești jucători, de acest mare antrenor și să scriem împreună istoria clubului. Sunt lucruri care mă fac să cred și mai mult în acest proiect. Aici am crescut și ca fotbalist, și ca om. Sper să câștig și mai multe trofee”.

VIDEO. Neymar și Messi, cuplu letal

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Italienii visează după calificarea în semifinalele Euro 2020: „Luați-l în calcul pentru Balonul de Aur” » Bookmakerii nu-l bagă în seama!

Nu a rezistat decât un an la Barcelona » Adus cu tam-tam pe Camp Nou, jucătorul va fi împrumutat în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
kuba
kuba  •  05 Iulie 2021, 09:54

Oare Eanis nu avea loc in topul lui Neymar Jr ?! Rivaldo ar fi avut alt top 5: eanis, rivaldinho, ciobanu, George ganea și alibec!

kuba
kuba  •  05 Iulie 2021, 09:53

A uitat de Tava Popescu de la fcsb! Jucător de €200 milioane! :))))

cirus11
cirus11  •  05 Iulie 2021, 08:57
Postat de talpaiadului pe 04 Iulie 2021, 23:53

C Ronaldo e un jucator complet. Are o tehnica impecabila, de la dribling pana la lovirea balonului, atat cu piciorul cat si cu capul, lovituri libere, centrari, poate face orice la cel mai inalt nivel. Bicicletele alea sunt o bufonerie, dar le face rar, de cele mai multe ori driblingurile lui au un rost si sunt facute catre poarta adversa, ca si Messi. Neymar e 90% bufonerie, dribleaza in lateral si daca nu pierde mingea paseaza in spate.

Ai perfecta dreptate cu Ronaldo, tot ce face e pt a marca, singurul lucru care conteaza. Esti putin nedrept cu Neymar, n-ajunge un bufon sa dea atatea goluri ca el, mai ales la Nationala.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează