INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Nu a rezistat decât un an la Barcelona » Adus cu tam-tam pe Camp Nou, jucătorul va fi împrumutat în Premier League

Trincao, pleacă de la Barcelona și merge împrumut la Wolverhampton
Foto: Imago
Trincao, pleacă de la Barcelona și merge împrumut la Wolverhampton Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 13:11 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 13:36

Cu mulți jucători în compartimentul ofensiv după transferurile lui Kun Aguero și Memphis Depay, Barcelona a decis să se despartă de Francisco Trincao (21 de ani). Acesta va merge împrumut la Wolverhampton în următorul sezon.

Jucătorul portughez a fost adus în vara anului trecut la clubul catalan, în schimbul a 30 de milioane de euro, dar nu a reușit să se impună ca om de bază în echipa lui Koeman, fiind în cele mai multe rânduri rezervă. Catalanii îi fixaseră o clauză de reziliere uriașă: 500 de milioane de euro!

FC Barcelona și clubul de fotbal Wolverhampton Wanderers au ajuns la un acord cu privire la împrumutul lui Francisco Trincão până la 30 iunie 2022. Clubul englez își va asuma responsabilitatea pentru salariul jucătorului și va avea o clauză de cumpărare definitivă.
- a anunțat clubul catalan pe site-ul lor de twitter

3goluri și 2 pase de gol a reușit Trincao pentru Barcelona în 43 de apariții

22de milioane de euro este cota lui Trincao, potrivit transfermarkt

La Wolves, echipă care l-a înlocuit recent pe Nuno Espirito Santo cu Bruno Lage, Trincao va fi coleg cu o mulțime de fotbaliști portughezi, precum Rui Patricio, Ruben Vinagre, Nelson Semedo, Ruben Neves, Pedro Neto, Daniel Podence, Fabio Silva sau Rafa Mir.

A plecat Trincao, urmează Umtiti și Pjanic

Barcelona se confruntă cu mari probleme financiare și trebuie să cedeze din jucători pentru a putea prelungi contractul cu Messi. Printre fotbaliștii favoriți să părăsească Camp Nou vara aceasta sunt Samuel Umtiti și Miralem Pjanic, ambii jucători cu salarii mari.

Potrivit Mundo Deportivo, clubul catalan le-a trimis celor doi o scrisoare prin care îi notifică că nu mai fac parte din planurile conducerii pentru sezonul viitor și sunt liberi să-și caute echipe.

Conform aceleiași surse, fundașul francez nu ia în calcul o plecare de la Barcelona, fiind mulțumit cu salariul mare pe care îl are cu catalanii. Acesta mai are contract până în 2023. Pjanic, pe de altă parte, nu ar refuza o despărțire de clubul la care a ajuns de la Juventus.

Mai mulți jucători au plecat de la Barcelona în această vară

Barcelona a mai cedat jucători vara aceasta pentru a diminua din datoriile uriașe pe care le are. Catalanii i-au cedat pe rând pe Todibo (plecat la Nice pentru 8,5 milioane de euro), Konrad de la Fuente ( la Marseille pe 3 milioane) și este aproape să-l cedeze pe fundașul Junior Firpo în Anglia, la Leeds, pentru 15 milioane de euro.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional

Argentina lui Messi, calificare în semnifinalele Copa America după victoria la scor cu Ecuador » Tabloul complet al semifinalelor competiției

Parma și-a blindat bijuteriile” » Dennis Man și Valentin Mihăilă au viitorul stabilit: „Asta e dorința lor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează